ΤΡΙΚΑΛΑ

Η άφιξη φέρνει εξελίξεις

Η άφιξη φέρνει εξελίξεις

Η εκδήλωση για τους χορηγούς θα φέρει στα Τρίκαλα τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας κι αυτό αναμένεται να φέρει εξελίξεις, καθώς υπάρχει διάθεση να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Σήμερα το βράδυ (16/6) τα Τρίκαλα θα τιμήσουν όσους χορηγούς στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας κατά την σεζόν που ολοκληρώθηκε. Στην Θεσσαλική πόλη μεταξύ άλλων βρίσκεται κι ο βασικός μέτοχος της εταιρείας aries, Αχιλλέας Ρουσιαμάνης, που αποτελεί τον πιο δυνατό "συμπαίκτη" της διοίκησης του Βαγγέλη Φρύδα.

Η έλευση του κ. Ρουσιαμάνη αναμένεται να σηματοδοτήσει τις εξελίξεις στην ομάδα, καθώς θα τεθεί και πάλι επί τάπητος ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το κομμάτι του προπονητή είναι αυτό που θα πρέπει να διευθετηθεί πριν απ' όλα αν και αναμένεται να υπάρχουν αρκετές δυσκολίες.

Στα Τρίκαλα είναι δεδομένο ότι θέλουν να συνεργαστούν και πάλι με τον Κώστα Φλεβαράκη, όμως μία συμφωνία μαζί του δεν θα είναι όσο εύκολη θα περίμεναν όλοι. Στη θεσσαλική πόλη φαίνονται αποφασισμένοι να μειώσουν το μπάτζετ για το προπονητικό σταφ προκειμένου να εξοικονομήσουν πόρους για παίκτες κι αυτό είναι σίγουρα κάτι που θα επηρεάσει τις συζητήσεις με τον Μακεδόνα τεχνικό.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ