ΤΡΙΚΑΛΑ

"Γέμισε" ο πάγκος των Τρικάλων

"Γέμισε" ο πάγκος των Τρικάλων
Τρίκαλα βοηθός και γυμναστής

Ανακοινώθηκαν οι επιλογές του Γιάννη Καστρίτη για τον άμεσο συνεργάτη του, καθώς και για το νέο γυμναστή των Τρικάλων. Δημήτρης Βαρβούνης και Πέτρος Συρακόπουλος τα νέα μέλη της θεσσαλικής ομάδας.

Όπως είχε προαναγγείλει λίγες μέρες πριν ο νέος προπονητής των Τρικάλων Γιάννης Καστρίτης, ανακοινώθηκαν τα ονόματα του άμεσου συνεργάτη του και του γυμναστή της ομάδας. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Βαρβούνης θα είναι ο βοηθός προπονητής των Θεσσαλών και γυμναστής ο Πέτρος Συρακόπουλος, που δούλεψε την περσινή σεζόν με τον Καστρίτη στον Αρκαδικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Τους δύο άμεσους συνεργάτες του επέλεξε ο Γιάννης Καστρίτης για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Βοηθός προπονητής θα είναι ο Δημήτρης Βαρβούνης. Γεννήθηκε στις 6 Ιουλίου 1986 και είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ. Ασχολήθηκε πολύ νωρίς με την προπονητική και εργάστηκε σε τμήματα υποδομής ομάδων των Αθηνών, ήταν βοηθός τόσο στην ομάδα αντρών όσο και γυναικών στον Πρωτέα Βούλας επί σειρά ετών, την περίοδο 2013-14 ήταν πρώτος προπονητής στην Αναγέννηση Σάμου ενώ τα τελευταία δύο χρόνια εργαζόταν στην Τυνησία ως βοηθός προπονητής στην ESR Rades (την δεύτερη χρονιά με προπονητή τον Στράτο Κουκουλεκίδη). Ενδιάμεσα είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας Sfax στην Τυνησία.

Υπεύθυνος φυσικής κατάστασης θα είναι ο γυμναστής Πέτρος Συρακόπουλος ο οποίος συνεργάστηκε με τον Γιάννη Καστρίτη και την περσινή σεζόν στον Αρκαδικό.

Γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου 1983, και αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθήνας με τον υψηλότερο βαθμό πτυχίου στην ιστορία της σχολής. Έχει πολυετή εμπειρία στον χώρο της προπόνησης αθλητικής βελτίωσης και τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι στενός συνεργάτης του κορυφαίου προπονητή αθλητικής βελτίωσης στο μπάσκετ, Κώστα Χατζηχρήστου".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ