ΤΡΙΚΑΛΑ

Φρύδας: "Όλοι είναι πληρωμένοι μέχρι τον Ιανουάριο"

Φρύδας: "Όλοι είναι πληρωμένοι μέχρι τον Ιανουάριο"
PHOTOS BY TRIKALAOUT.GR

Στην επίσημη ιστοσελίδα των Τρικάλων μίλησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Φρύδας, παραμονές του καθοριστικού αγώνα με το Ρέθυμνο. Τι είπε για τα οικονομικά της ομάδας και όχι μόνο. Αναλυτικά όσα δήλωσε.

Για το παιχνίδι τόνισε: «Παίζουμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στην έδρα μας με το Ρέθυμνο! Είναι τόσο μεγάλος ο ανταγωνισμός στην φετινή Α1 που ακόμη και μια μόνο νίκη μπορεί να είναι η διαφορά υποβιβασμού και σωτηρίας! Καλώ όλους τους Τρικαλινούς να έρθουν στο γήπεδο να στηρίξουν την ομάδα που αγαπούν και να εμψυχώσουν τους παίκτες και τον προπονητή μας στο δύσκολο έργο τους».

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ τοποθετήθηκε και στα όσα ακούγονται σχετικά με την οικονομική κατάσταση της ομάδας: «Μετά από τρία χρόνια στην Α1 αλλά και την πληρωμή του συνόλου σχεδόν των οφειλών στους παίκτες και στον προπονητή στην Α2 καθώς επίσης και την πληρωμή οφειλών της Β´ και της Γ´ εθνικής από την ΚΑΕ και από τον κ. Ρουσιαμάνη προσωπικά είναι πιστεύω χάσιμο χρόνου να πείσω για το αυτονόητο! Στην φετινή χρονιά οι παίκτες ο προπονητής και το σταφ είναι πληρωμένοι μέχρι και τον Ιανουάριο! Τα ενοίκια των σπιτιών είναι εξοφλημένα, πολλά δε από αυτά προκαταβολικά για όλη την αγωνιστική χρονιά! Και όλα αυτά την στιγμή που η χορηγία του ΟΠΑΠ είναι μειωμένη κατά 50% σε σχέση με την πρώτη χρονιά! Οι υπόλοιπες χορηγίες δε των επιχειρηματιών που χρόνια τώρα μας στηρίζουν δεν έχουν σε πολύ μεγάλο βαθμό ακόμη καταβληθεί!».

Σχολιάζοντας τα σενάρια που φέρουν την εταιρεία ARIES να αποχωρεί και τα οποία στηρίζονται στην όχι και τόσο συχνή παρουσία των ιδιοκτητών της στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας: «Όσον αφορά στην φυσική παρουσία του κ. Ρουσιαμανη αλλά και του κ. Κουτσιντα στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας είναι εκ των ων ουκ άνευ επιθυμητή και απαραίτητη! Από το σημείο όμως αυτό μέχρι να γράφονται και να λέγονται σενάρια και σχόλια για τον ιδιοκτήτη της ομάδας μας που φτάνουν μέχρι και την χυδαιότητα υπάρχει μεγάλη απόσταση! Το τι έχει στο μυαλό του ο κ. Ρουσιαμανης και το τι θέλει να κάνει το ξέρει μόνο ο ίδιος και όσοι απεργάζονται σενάρια και σχέδια ερήμην του ίσως να διαψευστούν όπως και τις προηγούμενες χρονιές!».

Για τις πολλές αλλαγές που έγιναν και φέτος τονίζει: «Οι αλλαγές των παικτών που μέχρι τώρα έγιναν (αλλαγές που κάθε χρονιά συμβαίνουν) είναι είτε λόγω της ύπαρξης μπάι άουτ στα συμβόλαια που οι παίκτες υπέγραψαν μαζί μας είτε λόγω επιλογής του προπονητή μας. Μόνο ο Teague έφυγε χωρίς να υπάρχουν οι ανάλογες προϋποθέσεις και αυτό του στοίχισε! Να επισημάνω οτι ο Soko για έναν μήνα και πλέον ήταν εκτός λόγω τραυματισμού, όμως αμείβεται κανονικά και τον περιμένουμε να γυρίσει στα παιχνίδια!».

Τέλος για την φιλοσοφία και την διαχείριση της ομάδας σημειώνει: «Είναι συνειδητή στρατηγική επιλογή να επενδύουμε για 3η χρονιά στον ίδιο προπονητή και το ίδιο σταφ και με ένα μπάτζετ που στο τέλος κάθε χρονιάς το πληρώνουμε».

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ