ΤΡΙΚΑΛΑ

Φλεβαράκης: "Όσο καλύτερα μπορούμε"

Φλεβαράκης: "Όσο καλύτερα μπορούμε"

Η αποστολή των Τρικάλων ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη στη Nick Galis Hall με μία προπόνηση στο κλειστό του Ευόσμου.

Με μία προπόνηση στο κλειστό του Ευόσμου η αποστολή των Τρικάλων ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη στη Nick Galis Hall.

O Κώστας Φλεβαράκης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και όπως δήλωσε για την αυριανή αναμέτρηση με τον Άρη επιθυμεί η ομάδα του να τελειώσει με δυο νίκες την κανονική περίοδο της Α1.

" Θέλουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα μέσα σε μία ιστορική έδρα απέναντι σε μια ιστορική ομάδα. Θέλουμε στα δύο παιχνίδια που απομένουν να διεκδικήσουμε αυτό που μπορούμε και αν κάνουμε δύο νίκες, κάτι που δεν είναι φυσικά εύκολο, να τελειώσουμε όσο μπορούμε καλύτερα το πρωτάθλημα", δήλωσε ο τεχνικός των Τρικάλων στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο Μάριος Ματαλών, από την πλευρά του, τόνισε πως: "Θέλουμε να κλείσουμε την χρονιά όσο πιο πετυχημένα μπορούμε. Εξασφαλίσαμε νωρίς την παραμονή μας στην κατηγορία αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι λόγος για να χαλαρώσουμε.

Πρέπει σε κάθε παιχνίδι να αποδεικνύουμε ότι η φετινή πορεία της ομάδας μόνο τυχαία δεν ήταν. Το να παίζεις μέσα στο Αλεξάνδρειο κόντρα στον Άρη είναι σίγουρα μία μοναδική εμπειρία για όλους μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ