ΤΡΙΚΑΛΑ

Φλεβαράκης: "Η νίκη είναι κάτι παραπάνω από μονόδρομος"

Φλεβαράκης: "Η νίκη είναι κάτι παραπάνω από μονόδρομος"

Ο Κώστας Φλεβαράκης παρέθεσε σήμερα (26/11) εν' όψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (28/11) με τον Κολοσσό Ρόδου και επεσήμανε την αναγκαιότητα της νίκης.

Ο προπονητής των Τρικάλων, Κώστας Φλεβαράκης, στη συνέντευξη Τύπου πριν τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου θέλησε να τονίσει πως η νίκη είναι επιτακτική ώστε να απομακρυνθεί η ομάδα από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Κώστας Φλεβαράκης χαρακτήρισε μονόδρομο την νίκη στο παιχνίδι του Σαββάτου: "Μπροστά σε ένα παιχνίδι για μας η νίκη είναι κάτι παραπάνω από μονόδρομος, με μία ομάδα σοβαρή και με ιστορία στην Α1. Θεωρώ ότι στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα μας έκανε μία μεγάλη προσπάθεια αλλά και αδικήθηκε και αδίκησε και τον εαυτό της. Στο πρώτο κομμάτι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, στο δεύτερο πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας όσο το δυνατόν καλύτερα, να κάνουμε την διαφορά για να φτάσουμε στην νίκη, δεν αρκεί μόνο η προσπάθεια. Χρειάζεται ψυχή και πάθος για να πάρουμε τους δύο βαθμούς στην νίκης άσχετα από τα προβλήματα από τις συνθήκες στις δύο ομάδες. Συγκεντρωμένοι και παθιασμένοι με τον κόσμο να πάρουμε την νίκη και να φύγουμε από την δύσκολη φάση".

Όσον αφορά την προετοιμασία σημείωσε: "Έχουμε δουλέψει καλά, δεν θα δώσε καμία έμφαση σε πρόβλημα μικρό ή μεγάλο καθώς στο μυαλό όλων το τελικό αποτέλεσμα η νίκη. Η καθημερινότητα είναι το Α και το Ω και θα πρέπει να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερα θέματα εκτός γραμμών γιατί πολλές φορές ακόμη και τα αυτονόητα δεν κατανοούνται".

Ο Κώστας Φλεβαράκης έστειλε και μήνυμα στον κόσμο: "Ο κόσμος είναι αυτός που μας δίνει ώθηση και στις καλές και στις δύσκολες περιόδους, θα πρέπει να γεμίσει το γήπεδο να στείλει το μήνυμα του για μία ακόμη φορά και να στηρίξει την υπερπροσπάθεια".

Για τον Κολοσσό επιπλέον σημείωσε: "Είναι γεμάτη ομάδα, πήρε και τον Σαλούστρο, διαθέτει ένα στυλ με αρκετούς αθλητικούς και έμπειρους ξένους και Έλληνες με εμπειρία όπως οι Μανωλόπουλος, Γεωργαλής, αλλά και τον Λαρεντζάκη που είναι μεγάλο ταλέντο".

Για την καλή εικόνα της ομάδας παρά τις ήττες στα τελευταία παιχνίδια τόνισε: "Η εικόνα μας ήταν πολύ καλή αλλά αυτό δεν αρκεί. Πολλές φορές δεν εισπράττουμε σεβασμό από κάποιους παράγοντες αλλά και διαιτητές. Εμείς όμως κοιτάζουμε τα δικά μας τα λάθη αρκεί αυτό να μην εκλαμβάνεται ως αδυναμία".

Για το αν η ομάδα θα ενισχυθεί σημείωσε: "Είμαστε υποχρεωμένοι πάντα να κοιτάμε τριγύρω και να δούμε μετά το παιχνίδι του Σαββάτου αν χρειαζόμαστε κάτι. Αν δηλαδή απαιτείται να αποκτηθεί κάτι καλύτερο σε σχέση με τα δεδομένα της ομάδας".

Τέλος όταν του ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για το φετινό πρωτάθλημα είπε: "Δεν μπορείς να πεις πολλά για ένα πρωτάθλημα στο ξεκίνημα, να δώσεις το στίγμα του, γιατί μέσα σε λίγες μέρες μία προσθήκη ή μία αφαίρεση μπορεί να αλλάξει την εικόνα. Δεν με εκπλήσσει κανένα αποτέλεσμα, υπάρχουν πολύ καλές ομάδες, δεν πρέπει να το βάζεις κάτω σε μία επιτυχία ή σε μία αποτυχία. Αυτός που είναι πιο δυνατός πνευματικά, που παίρνουν σωστές αποφάσεις και βοήθεια από τον κόσμο του έχει μεγαλύτερη τύχη".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ