ΤΡΙΚΑΛΑ

Έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή ο Σχορτσανίτης

Έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή ο Σχορτσανίτης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ενδέχεται να κάνει το Σάββατο (6/1, 16:30) το ντεμπούτο του με τη φανέλα των Τρικάλων και να εμφανιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα για πρώτη φορά από τον Απρίλιο του 2016.

Την πρώτη του εμφάνιση στην Stoiximan.gr Basket League έπειτα από ένα χρόνο και οκτώ μήνες ενδέχεται να κάνει το Σάββατο (6/1, 16:30) ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Ο "Big Sofo" πήρε μέρος στην σημερινή προπόνηση των Τρικάλων και για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της σεζόν υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο Κώστας Μέξας να τον συμπεριλάβει στη 12άδα της ομάδας για την αυριανή αναμέτρηση με το Ρέθυμνο.

Η τελευταία φορά που ο 32χρονος σέντερ εθεάθη στο ελληνικό πρωτάθλημα ήταν στα playoffs της σεζόν 2015-16, σε έναν αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχε πετύχει 9 πόντους με 3/7 βολές και 3/6 δίποντα σε κάτι λιγότερο από 17 λεπτά.

Εν αντιθέσει με τον Σχορτσανίτη, δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα ο Μάρκο Τέγιτς λόγω του προβλήματος που έχει στη μέση και η συμμετοχή του στον αγώνα του Σαββάτου θεωρείται αμφίβολη. Στον ίδιο αγώνα θα κάνουν το ντεμπούτο τους με την θεσσαλική ομάδα και οι Κανάτσεβιτς, Τέιμς.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ