ΤΡΙΚΑΛΑ

Επίσημα "Τρικαλινός" ο Πουλιανίτης

Επίσημα "Τρικαλινός" ο Πουλιανίτης

Τα Τρίκαλα BC Aries ανακοίνωσαν επίσημα την απόκτηση του Στέλιου Πουλιανίτη, τον 21χρονο γκαρντ που έμεινε το πρωί ελεύθερος από τον Αρη.

Λίγη ώρα μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Αρη, ο Στέλιος Πουλιανίτης βρήκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο 21χρονος γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο στα Τρίκαλα, την πόλη από την οποία κατάγεται. Ο διεθνής γκαρντ με τις “μικρές” εθνικές ομάδες θα κάνει το ντεμπούτο του την Κυριακή, στον αγώνα των Τρικάλων με την Κύμη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Τρικάλων:

"Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του Στέλιου Πουλιανίτη. Για την «κυανέρυθρη» οικογένεια η έλευση του Στέλιου είναι σημαντική καθώς έλκει την καταγωγή του από τα Τρίκαλα ενώ ο πατέρας του Βαγγέλης Πουλιανίτης είναι από τα σπουδαιότερα ονόματα που ανέδειξε το Τρικαλινό μπάσκετ.

Ο Στέλιος Πουλιανίτης είναι 21 ετών (1995), έχει ύψος 1.86 και αγωνίζεται στην θέση του πλέι μέικερ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες ΑΚΘ Αστέρια του Θόδωρου Ροδόπουλου και το 2013 μεταγράφηκε στον Άρη. Είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο εφηβικό τμήμα του συλλόγου της Θεσσαλονίκης ενώ πήρε και συμμετοχές έως το 2015 και στην Basket League.

Την περίοδο 2015-16 δόθηκε δανεικός από τον Άρη στον Κόροιβο Αμαλιάδας με τον οποίο και αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια στην Basket League (2,17 πόντοι μ.ο.) και εν συνεχεία επέστρεψε στον Άρη και αγωνίστηκε μάλιστα στο παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στα Τρίκαλα.

Ο Στέλιος Πουλιανίτης είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ