ΤΡΙΚΑΛΑ

Ενίσχυση με Κανάτσεβιτς για τα Τρίκαλα

Ενίσχυση με Κανάτσεβιτς για τα Τρίκαλα

Μεταγραφική ενίσχυση για τα Τρίκαλα, που ανακοίνωσαν επίσημα την απόκτηση του Χαλίλ Κανάτσεβιτς, με τον coach Μέξα και τους συνεργάτες του να έχουν πλέον ακόμα έναν ψηλό στο ρόστερ.

Μετά την ήττα στη Νέα Σμύρνη ( 76-82 ), τα Τρίκαλα υποχώρησαν στο 2-7 στη Stoiximan.gr Basket League. Ο coach Μέξας και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να υπάρξει ενίσχυση ενόψει της συνέχειας κι ο παίκτης που αποκτήθηκε είναι ο Χαλίλ Κανάτσεβιτς.

Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ (ύψος 2.03 μέτρα) είναι Αμερικανός με καταγωγή από το Μαυροβούνιο και πέρυσι αγωνίστηκε στο Ισραήλ με τη Μπνέι Χερζίλια έχοντας 8.1 πόντους (49.6% στα δίποντα, 32.3% στα τρίποντα) και 5.4 ριμπάουντ σε 26.2 λεπτά κατά μέσο όρο.

" O Halil Kanacevic στα Τρίκαλα BC Aries. H KAE Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού με καταγωγή από το Μαυροβούνιο Halil Kanacevic. Ο 27χρονος (23/10/1991, 2.03) αγωνίζεται ως Power Foraward και Center. O Halil Kanacevic είναι απόφοιτος του Saint Joseph’s (2014) και έχει αγωνιστεί σε Virtus Roma, Union Olympija, Zaragoza, Budusnost ενώ τελευταίος σταθμός του ήταν η Bnei Herzliya", αναφέρει η ανακοίνωση των Τρικάλων.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ