ΤΡΙΚΑΛΑ

Ένας πρωτάθλητης του NCAA στα Τρίκαλα!

Ένας πρωτάθλητης του NCAA στα Τρίκαλα!

Τα Τρίκαλα BC Aries ανακοίνωσαν την απόκτηση του Κένταν Φέισι, ο οποίος θα αποτελέσει την 1η φετινή μεταγραφή της ομάδας. Έχει αναδειχθεί πρωταθλητής στο NCAA ο νέος παίκτης των Τρικάλων!

Στην πρώτη κίνησή τους ενόψει της σεζόν 2017/18 προχώρησαν τα Τρίκαλα. Η ομάδα της Θεσσαλίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Κένταν Φέισι (24 χρ., 2.08 μέτρα, φόργουορντ/σέντερ), ο οποίος θα καλύψει τη μία εκ των δύο θέσεων των ψηλών της ομάδας.

Ο Φέισι αποφοίτησε φέτος από το φημισμένο Κολέγιο του Κονέκτικατ, έχοντας 8.5 πόντους και 7.1 ριμπαόυντ μέσο όρο. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης βέβαια είναι ότι ο Τζαμαϊκανός σέντερ ήταν μέλος της ομάδας του Κονέκτικατ που κατέκτησε τον τίτλο στο NCAA το 2014, έχοντας τότε μικρό ρόλο, αφού ήταν η πρώτη του χρονιά στο κολέγιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Τρικάλων:

"Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου αποφοίτου του Connecticut Kentan Facey. O Τζαμαϊκανός Facey γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου 1993, έχει ύψος 2.08 και αγωνίζεται στις θέσεις Forward και Center.

Τελείωσε το γυμνάσιο στις ΗΠΑ και στην συνέχεια πήγε στους Connecticut Huskies και στην πρώτη του χρονιά εκεί ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε τον τίτλο στο NCAA το 2014.

Την σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε με το Connecticut σε 33 παιχνίδια έχοντας μέσο όρο ανά αγώνα 8,5 πόντους, 7,1 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ".

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του Φέισι από την σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε:

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ