ΤΡΙΚΑΛΑ

"Εμφύλιος" στα Τρίκαλα

"Εμφύλιος" στα Τρίκαλα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Εμφύλιος" πόλεμος επικρατεί εσχάτως στα Τρίκαλα, με τον Βαγγέλη Φρύδα να έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση με τον Ερασιτέχνη, με αφορμή τα χρέη που υπάρχουν και την επόμενη ημέρα της ομάδας στην Basket League.

Τα πράγματα στα Τρίκαλα δεν είναι πολύ ευχάριστα εσχάτως. Κάτι που αποτυπώνεται πλέον με επίσημο τρόπο, τόσο από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Τρίκαλα, Βαγγέλη Φρύδας, όσο και από τον Ερασιτέχνη. Οι δηλώσεις που έκανε ο "ισχυρός άνδρας" της ομάδας πριν από μερικές ημέρες για τα χρέη που υπάρχουν αποτέλεσαν την αφορμή της αντιπαράθεσης, η οποία οξύνεται μέρα με τη μέρα.

Ο Ερασιτέχνης "σήκωσε το γάντι" και με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, επισημαίνοντας πως ο Βαγγέλης Φρύδας παραπληροφορεί τον κόσμο της πόλης. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Τρίκαλα απάντησε μέσω γραπτής δήλωσης, εξηγώντας ως ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης είναι η μοναδική λύση στο πρόβλημα που υπάρχει.

"Απ’ ότι καταλαβαίνω μετά και την τελευταία ανακοίνωση του Ερασιτέχνη οι άνθρωποι του αλλά και οι φίλα προσκείμενοι σε αυτόν δεν δύνανται να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας μας στην Α1! Μοναδική λοιπόν περίπτωση να απολαμβάνουν Α1 τα Τρίκαλα είναι η εταιρεία Aries. Ελπίζω μόνο ο κ. Ρουσιαμάνης και ο κ. Κουτσιντάς να μην έχουν απογοητευτεί και ακούν Τρίκαλα και φεύγουν τρέχοντας", ήταν η τοποθέτηση του Βαγγέλη Φρύδα με αφορμή την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

" Επειδή οι ημέρες που διανύουμε είναι πολύ κρίσιμες για την ομάδα μας, καλό θα ήταν όλοι όσοι εμπλέκονται στη διοίκηση της ΚΑΕ Αίολος Τρικάλων (Trikala B.C.) να είναι προσεκτικοί στις δημόσιες ανακοινώσεις τους ιδιαίτερα όταν αναφέρονται σε χρηματικά ποσά

Επειδή ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Τρίκαλα, κος Ευάγγελος Φρύδας, σε συνέντευξη Τύπου ανέφερε τα εξής: "Όταν η ομάδα έγινε ΚΑΕ πλήρωσε πολλά χρήματα από προηγούμενα του ερασιτέχνη. Πάνω από 200.000 ευρώ πληρώθηκαν από τον κ. Ρουσιαμάνη και την ΚΑΕ. Αυτά όλα πληρώθηκαν από την ΚΑΕ και τον κ. Ρουσιαμάνη".

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις, ενημερώνουμε όλους τους Τρικαλινούς φιλάθλους ότι, ενώ στις 27/06/2013 (ήτοι αμέσως μετά την άνοδο της ομάδας στην Α1 κατηγορία) ο Κ. Ευάγγελος Φρύδας, εκπροσωπώντας την ΚΑΕ και τον κ. Αχιλλέα Ρουσιαμάνη, όπως ο ίδιος δήλωσε στην συνάντησή του με τους δημοσιογράφους, ανέλαβε ρητά και κατηγορηματικά δυνάμει έγγραφης συμφωνίας την υποχρέωση να εξοφλήσει διάφορες οφειλές του Ερασιτέχνη που ανέρχονταν τότε στο ποσό των 227.637,00 Ευρώ (εννοείται ότι το έγγραφο αυτό είναι στη διάθεση όλων). Επίσης αναφέρθηκε ποσό 16.000€ προφορικά και εκτός του εγγράφου, που αφορούσε επίσης οφειλή του ερασιτέχνη.

Ωστόσο από την ημέρα εκείνη μέχρι σήμερα η ΚΑΕ Αίολος Τρικάλων έχει καταβάλει για οφειλές του Ερασιτέχνη το ποσό των 44.800,00 Ευρώ. Επίσης, η ΚΑΕ Αίολος Τρικάλων κατέβαλε τις 16.000€ της προφορικής συμφωνίας καθώς επίσης και ποσό 15.000€ σε δικαστική απόφαση εις βάρος του ερασιτέχνη που εκδόθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης χρονιάς.

Τέλος, η ΚΑΕ Αίολος Τρικάλων παραχώρησε δύο διαφημιστικούς χώρους, ήτοι το μπροστινό τμήμα της εμφάνισης καθώς και μια σταθερή διαφημιστική ταμπέλα σε κεντρικό σημείο του γηπέδου, έτσι ώστε να χρησιμοποιηθούν από τον ερασιτέχνη για προσέλκυση χορηγών και τα χρήματα θα χρησιμοποιούνταν στην αποπληρωμή των άνω οφειλών. Συγκεντρώθηκαν συνολικά 47.000€.

Σημειωτέον ότι, παρόλο που τόσο ο νόμος, όσο και το καταστατικό της ΚΑΕ Αίολος Τρικάλων ρητά αναφέρουν ότι η ΚΑΕ αναλαμβάνει όλες τις υποχρεώσεις του ερασιτέχνη, ωστόσο τα μέλη του ερασιτέχνη, ως ένδειξη καλής θέλησης και αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους για την ομάδα, έχουν καταβάλει ακόμα και μετά την σύσταση της ΚΑΕ μεγάλα χρηματικά ποσά προς εξόφληση οφειλών (είναι αυτονόητο ότι όλα τα ανωτέρω οικονομικά στοιχεία αποδεικνύονται με έγγραφα και είναι στη διάθεση όλων όσων επιθυμούν να τα ελέγξουν).

Για άλλη μια φορά, λοιπόν, καλούμε τη Διοίκηση της ΚΑΕ Τρίκαλα να μην παραπληροφορεί τους Τρικαλινούς φιλάθλους, αλλά να φροντίσει για το μέλλον της ομάδας που όλοι αγαπάμε.

Υ.Γ.1 Η διοίκηση της ΚΑΕ Τρίκαλα πρέπει να ξαναδιαβάσει την προηγούμενη ανακοίνωσή μας, διότι εμείς δεν ζητήσαμε ούτε να αποχωρήσει, ούτε να παραμείνει, όπως έντεχνα προσπάθησε να παρουσιαστεί εκ μέρους της ΚΑΕ, αλλά εκφράσαμε την αγωνία όλων των μελών και των φιλάθλων της πόλης ζητώντας ενημέρωση.

Υ.Γ.2 Η διοίκηση και τα μέλη του Ερασιτέχνη δεν δέχονται τελεσίγραφα και απειλές από κανέναν και φυσικά δεν πρόκειται ποτέ να "σωπάσει" όσες ημέρες κι αν περάσουν εάν κρίνει ότι θίγονται τα συμφέροντα του σωματείου. Αυτή άλλωστε είναι και θεσμικά η αποστολή τους.

Για το Δ.Σ. του Α.Σ. Αίολος Τρικάλων

Χλωρός Νικόλαος"

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ