ΤΡΙΚΑΛΑ

Εφυγε από τα Τρίκαλα, γυρίζει στη Liga Endesa o Βασιλειάδης!

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΤΡΙΚΑΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΤΡΙΚΑΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Λίγες μέρες πριν τους πολύ κρίσιμους αγώνες με την Κύμη και τον Πανιώνιο, ο Κώστας Βασιλειάδης αποχαιρέτησε τα Τρίκαλα για να γυρίσει στην Ισπανία και την "αγκαλιά" του Φώτη Κατσικάρη.

Συννεφιά επικρατεί στα Τρίκαλα την Τρίτη (5/12), καθώς η ομάδα ενημερώθηκε πως ο Κώστας Βασιλειάδης αποφάσισε να αποχωρήσει από την πόλη, ώστε να επιστρέψει στην Ισπανία! Ο 33χρονος σουτέρ πρόλαβε να παίξει σε έξι αγώνες πρωταθλήματος με τη φανέλα των Θεσσαλών, είχε 9.2 πόντους με 38.5% στα δίποντα, 34.4% στα τρίποντα και 100% στις βολές, 3.2 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ, όμως λίγες μέρες πριν τους κρίσιμους αγώνες με την Κύμη και τον Πανιώνιο (εκτός έδρας), το Sport24.gr έμαθε πως άφησε τα Τρίκαλα για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τενερίφη του Κατσικάρη.

Ο Βασιλειάδης είχε συμφωνήσει με την ομάδα του Κώστα Μέξα με option να αποχωρήσει μετά τις 15 Δεκεμβρίου αν έχει βρει πρόταση που θα του δώσει την ευκαιρία να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο. Η απόφασή του ήρθε 10-11 μέρες πριν εκείνη τη διορία και αφήνει τα Τρίκαλα "ξεκρέμαστα" σε μία πολύ κρίσιμη καμπή της σεζόν. Βλέπετε, οι Θεσσαλοί έχουν ρεκόρ 2-5 και υποδέχονται την Κύμη του 1-6, πριν παίξουν στον Πανιώνιο που δεν έχει νίκη στη φετινή Stoiximan.gr Basket League.

Όσο για το επόμενο βήμα του πολύπειρου σουτέρ; Η Τενερίφη βρίσκεται στη 12η θέση της Liga Endesa με ρεκόρ 4-5 και έχει μερικούς καλούς παίκτες όπως ο Ματέους Πονίτκα, ο Μάικ Τόμπεϊ, ο Φραν Βάσκεθ, ο Τιμ Αμπρομάιτις, ο Άντιν Βράμπατς, ο Ρόσκο Άλεκ και ο Ντέβιν Γουάιτ. Αυτός θα είναι ο τέταρτος σταθμός του Βασιλειάδη στην Ισπανία και η έκτη του θητεία στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, καθώς έχουν προηγηθεί η Ουνικάχα Μάλαγα (2006/07), η Ομπραντόιρο (2009/10), η Μπιλμπάο (2010/13), η Ουνικάχα Μάλαγα για δεύτερη φορά (2014/15) και η Ομπραντόιρο επίσης για δεύτερη φορά (2016).

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ