ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Το "ναι" του Περιστερίου στην ζωή

Το "ναι" του Περιστερίου στην ζωή

Το Περιστέρι γιόρτασε την άνοδό του στην Stoiximan.gr Basket League με έναν ξεχωριστό τρόπο, καθώς αντιμετώπισε τους "ALL TIME STARS - ΟΚΑΝΑ" σε ένα παιχνίδι με φιλανθρωπικό χαρακτήρα και "άρωμα" από το παρελθόν. Δείτε τα highlights της αναμέτρησης...

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με το καλύτερο τρόπο για το Περιστέρι, το οποίο με ρεκόρ 29-1 πήρε το εισιτήριο για την Stoiximan.gr Basket League της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ την Δευτέρα (14/5) πριν σηκώσει το τρόπαιο του πρωταθλητή της Α2, "κοντραρίστηκε" με τους "ALL TIME STARS - ΟΚΑΝΑ".

Η αναμέτρηση έστειλε ένα μήνυμα υπέρ της ζωής και κατά των εξαρτήσεων , ενώ το "παρών" στο "Α. Παπανδρέου" έδωσαν οι Άγγελος Κορωνιός, Μάνος Παπαμακάριος, Κώστας Τσαρτσαρής, Γιάννης Καλαμπόκης, Μιχάλης Κακιούζης, Δημήτρης Παπανικολάου, Νίκος Χατζής, Ευθύμης Ρεντζιάς, Μάρκος Κολώκας, Νώντας Παπα­ντωνίου, Βασίλης Μουράτος, Πάρης Μαραγκός, Γιώργος Διαμαντάκος, Βαγγέλης Σακελλαρίου και Ζήσης Σαρικόπουλος.

Δείτε το video που δημοσίευσε το Περιστέρι με κάποια από τα highlights της αναμέτρησης, της οποίας το σύνθημα ήταν η φράση "Όχι στις εξαρτήσεις, ναι στην ζωή".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ