ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Τα (τρίποντα) ρεκόρ του Περιστερίου και τα highlights από την Τρίπολη

Τα (τρίποντα) ρεκόρ του Περιστερίου και τα highlights από την Τρίπολη
EUROKINISSI

Το Περιστέρι έσπασε ένα ρεκόρ ομάδας και ισοφάρισε άλλο ένα στην Τρίπολη με τα 19 τρίποντα που έβαλε. Δείτε τις καλύτερες στιγμές από την αναμέτρηση με τον Αρκαδικό (VIDEO).

Το Περιστέρι... πυροβολεί αδιακρίτως τον τελευταίο καιρό. Η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη σημείωσε το περασμένο Σάββατο στην Τρίπολη την 18η νίκη σε ισάριθμους αγώνες στην Α2 (επί του Αρκαδικού με 90-67) και πλησίασε ακόμα περισσότερο την Stoiximan.gr Basket League. Παράλληλα, έδωσε συνέχεια και στις τρομερές φετινές επιδόσεις του πίσω από τη γραμμή των 6,75μ.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων ευστόχησε στα 19 από τα 32 τρίποντα που επιχείρησε στην Τρίπολη, επίδοση που ισοδυναμεί με δύο ρεκόρ ομάδας: 1) ισοφάρισε το ρεκόρ της για εύστοχα τρίποντα (19, από τον αγώνα με την ΑΕΛ) κατά τη σεζόν που διανύουμε και 2) δημιούργησε νέο φετινό ρεκόρ ομάδας σε ποσοστό ευστοχίας (59,4%).

Συν τοις άλλοις, το Περιστέρι σημείωσε διψήφιο αριθμό τριπόντων για 7η φορά στα τελευταία 9 παιχνίδια και για 9η συνολικά στη χρονιά. Προηγήθηκαν οι αγώνες με ΑΕΛ (10), Αρκαδικό (12), Καρδίτσα (10), Δούκα (10), Χολαργό (12), Απόλλωνα (12), Ηρακλή (13), Καστοριά (12), Αμύντα (10) και ΑΕΛ (19). Η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη είναι πρώτη φέτος στην Α2 σε εύστοχα τρίποντα (151), με τον Χολαργό να ακολουθεί κατά πόδας (145).

Παρακολουθήστε το τρίποντο κρεσέντο του Περιστερίου κόντρα στον Αρκαδικό:

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ