ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Ρεάλ καλεί Παπαγιάννη

Ρεάλ καλεί Παπαγιάννη
INTIME SPORTS

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να θέλει να κατακτήσει την φετινή ACB αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να κοιτάει στο μέλλον έχοντας ρίξει δίχτυα στον Γιώργο Παπαγιάννη του Περιστερίου.

Φλερτ με τον Γιώργο Παπαγιάννη του Περιστερίου έχει ξεκινήσει η Ρεάλ Μαδρίτης δείχνοντας ότι ξέρει να αναγνωρίζει το μέλλον που υπάρχει στο ελληνικό μπάσκετ.

Σε μία περίοδο όπου η «Βασίλισσα» διεκδικεί από την Μπαρτσελόνα στους τελικούς των πλέι οφ της ACB να φθάσει στην κατάκτησή της.

Ένα ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης στον Παπαγιάννη που δεν είναι μόνο στα λόγια με την ισπανική ομάδα να επιθυμεί να τον «αρπάξει» και να τον αξιοποιήσει προς όφελός της.

Αυτό που παραμένει άγνωστο την στιγμή αυτή είναι το ποια θα είναι πλέον η αντίδραση του σχεδόν 15 ετών διεθνή με την Εθνική Παίδων σέντερ του Περιστερίου, που είναι γεννημένος τον Ιούλιο του 1997 στο ενδιαφέρον – πρόκληση της «Βασίλισσας».

Ένα ενδιαφέρον που ήρθε μόλις λίγες μέρες μετά από την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου όπου έκρυβε το άλμα στην καριέρα του Παπαγιάννη με την προώθησή του στην Α΄ ομάδα του Περιστερίου από τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Σε μία ακόμη αγωνιστική περίοδο όπου ο «Άρτζι» έδειξε και πάλι ότι δεν διστάζει να δώσει ευκαιρίες στο νέο αίμα του ελληνικού μπάσκετ, με το οποίο θα μπορούσε να δουλέψει φέτος στο Περιστέρι, όπως φροντίζει να κάνει όλα αυτά τα τελευταία χρόνια όπου και αν έχει δουλέψει.

Κάτι που φάνηκε και στην περίπτωση του 14,5 ετών Παπαγιάννη με ύψος 2.12μ. όπου όπως αποδείχθηκε δεν θέλησε να τον έχει μόνο στις προπονήσεις αλλά φρόντισε όταν έκρινε πως ήρθε η ώρα να του δώσει και την ευκαιρία της συμμετοχής του σε επίσημο παιχνίδι στην Α1.

Η εμπιστοσύνη του «Άρτζι» στον εαυτό του όλα αυτά τα χρόνια να δώσει χωρίς φόβο τις ευκαιρίες σε εκείνα τα νέα παιδιά που πραγματικά έχουνε τις δυνατότητες και το αξίζουνε αποτελεί κατ΄ επέκταση παρακαταθήκη για το ίδιο το ελληνικό μπάσκετ.

Κι όσο για την περίπτωση του Παπαγιάννη το σίγουρο είναι ότι όποια και αν θα είναι τελικά η απόφασή του στο φλερτ της Ρεάλ Μαδρίτης αυτή θα έρθει μετά από πάρα πολύ σκέψη και αφού πρώτα θα έχει ζυγίσει το συμφέρον του όσον αφορά το μέλλον του.

Της απόπειρας να αφήσει την Ελλάδα και το σχολείο και να ανταποκριθεί στο στοίχημα μίας μπασκετικής καριέρας με προοπτική μέσα από την Ρεάλ Μαδρίτης ή να παραμείνει στα Μέγαρα και μέσα από την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Πεδουλάκη να εξελιχθεί.

Εξέλιξη στην οποία θα ευελπιστεί πως θα είναι γραφτό της μοίρας του να δεχθεί μία νέα ευκαιρία από μία ομάδα ανάλογου βεληνεκούς όπως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να προκύψει ως αποτέλεσμα ανταμοιβής στα φυσικά του χαρίσματα.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ