ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι, ετών 45!

Περιστέρι, ετών 45!

Εορταστική ατμόσφαιρα θα έχει ο αυριανός αγώνας του Περιστερίου με τον Πανερυθραϊκό. Ο λόγος είναι η συμπλήρωση 45 ετών από την ίδρυση του συλλόγου.

Τη συμπλήρωση 45 ετών από την ίδρυσή του γιορτάζει σήμερα το Περιστέρι. Ο σύλλογος των δυτικών προαστίων ιδρύθηκε στις 22 Οκτωβρίου 1971 και σκοπεύει να γιορτάζει την επέτειο αυτή στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανερυθραϊκό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής.

Είναι μια σημαντική μέρα για τον Σύλλογο, στον οποίο ανδρώθηκα μπασκετικά, όπως κι ο αδελφός μου, καθώς επίσης και πολλά άλλα παιδιά της περιοχής μας, που στην συνέχεια είχαν την δική τους διαδρομή στον χώρο του μπάσκετ” δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Νίκος Καραγιάννης, προπονητής της ομάδας.

Είμαι περήφανος, τόσο εγώ, όσο κι οι συμπαίκτες μου που ανήκουμε σε αυτόν τον σύλλογο, με τη μεγάλη παράδοση και ιστορία, που επιχειρεί ένα νέο, υγιές ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα, στο οποίο θέλουμε να τον βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Γι αυτό τον λόγο, καλώ όλους τους φιλάθλους του Περιστερίου να σταθεί δίπλα στην ομάδα σε όλη την σεζόν και ειδικά στην αναμέτρηση με τον Πανερυθραϊκό για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 45α γενέθλια του Συλλόγου μας”.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ