ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Ο Παχατουρίδης στην κλήρωση του ΕΣΑΚΕ

Ο Παχατουρίδης στην κλήρωση του ΕΣΑΚΕ
INTIME SPORTS

Ο Ανδρέας Παχατουρίδης θα δώσει το "παρών" στην κλήρωση της Basket League ΟΠΑΠ την Τετάρτη το μεσημέρι για λογαριασμό του Περιστερίου. Διαβάστε τι είπε ο Τζίμης Κουστένης για τον αγώνα με τον ΟΦΗ

Σε ρυθμούς του αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΟΦΗ, αλλά και της κλήρωσης της Basket League ΟΠΑΠ 2012-2013 κινούνται άπαντες στο Περιστέρι.

Την Τετάρτη (13:00) στα γραφεία του ΟΠΑΠ στο Περιστέρι θα γίνει η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος και εκτός της αντιπροσωπίας της ομάδας, το «παρών» θα δώσουν ο Δήμαρχος της πόλης, Ανδρέας Παχατουρίδης καθώς και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ανδρέας Σχίζας και Αλέξης Σταυρούλιας.

Με αυτό τον τρόπο αποδεικνύουν έμπρακτα πως είναι στο πλευρό του επίσημου πρεσβευτή της πόλης σε μια δύσκολη περίοδο.

Λίγες ώρες αργότερα (17:00), στο Ηράκλειο της Κρήτης, το συγκρότημα του Τζίμη Κουστένη δίνει την πρώτη του επίσημη «μάχη» με αντίπαλο τον ΟΦΗ, για την 1η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για το Ηράκλειο και θα απαρτίζεται από τους εξής εννιά αθλητές: Παπαντωνίου, Ζούμπος, Μάντζαρης Κομποδιέτας, Κανονίδης, Πέτρουλας, Μελισσαράτος, Παπαγιάννης και Ψαρόπουλος. Εκτός αποστολής θα μείνει ο νεαρός Λάκκας, που ακόμη αντιμετωπίζει κάποιες μικροενοχλήσεις στο πόδι.

"Εντάσσουμε αυτό το παιχνίδι στο πρόγραμμα προετοιμασίας μας. Βέβαια και μας ενδιαφέρει η νίκη. Περισσότερο, όμως, το αντιμετωπίζουμε ως μια ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις σε μια σκληρή έδρα απέναντι σε μια δυνατή ομάδα", δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Περιστερίου, ο Τζίμης Κουστένης και συνέχισε:

"Μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά. Το ζήλο, τη διάθεση και τον ενθουσιασμό που επιδεικνύουν σε φιλικά και προπονήσεις. Ωστόσο πρέπει να συνεχίσουμε με αμείωτο ρυθμό, έχοντας ως στόχο να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ