ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Νοκ άουτ για δύο με τρεις εβδομάδες ο Πολυτάρχου

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΨΥΧΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΨΥΧΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μία θλάση στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού θα κρατήσει εκτός μάχης τον Μιχάλη Πολυτάρχου για τις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες. Παραμένει στα "πιτς" ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς, εν όψει του ντέρμπι με τον Εθνικό Πειραιά (29/10).

Τα προβλήματα αυξάνονται στο Περιστέρι, το οποίο θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μιχάλη Πολυτάρχου για τις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες. Η ομάδα των δυτικών προαστίων ενημέρωσε πως ο έμπειρος γκαρντ "υπέστη θλάση στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε και ήδη έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα αποθεραπείας έτσι ώστε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση".

Πράγμα που σημαίνει πως θα απουσιάσει από το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Εθνικό Πειραιά (29/10) και την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ερμή Αγιάς (11/11), που ακολουθεί.

Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Καραγιάννης δεν υπολογίζει εδώ και αρκετό καιρό τον Ιγκόρ Μιλόσεβιτς, που αναρρώνει από την εγχείρηση που έκανε στον καρπό του δεξιού χεριού, με το Περιστέρι να έχει πλέον δύο πολύ σημαντικές απουσίες στην περιφερειακή του γραμμή.

Από την άλλη, στα θετικά, ο Γιώργος Αγγέλου άφησε πίσω τις ενοχλήσεις στο πέλμα, προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες και θα δώσει το "παρών" στην κυριακάτικη αναμέτρηση, όπου το Περιστέρι αναζητά το 4/4 που θα το διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην Α2.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ