ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Μία ανάσα από το Περιστέρι ο Βασιλόπουλος

ΑΕΚ-ΜΠΑΙΡΟΙΤ (CHAMPIONS LEAGUE BASKETBALL) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΕΚ-ΜΠΑΙΡΟΙΤ (CHAMPIONS LEAGUE BASKETBALL) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ EUROKINISSI

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία κίνηση βρίσκεται το Περιστέρι, το οποίο έχει συμφωνήσει με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο για συμβόλαιο δύο ετών. Δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές.

Ετοιμο να πραγματοποιήσει μία κίνηση ουσίας και εντυπωσιασμού είναι το Περιστέρι. Οι "Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης" βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Παναγιώτη Βασιλόπουλου, ο οποίος έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο δύο ετών με την ομάδα. Προς το παρόν ωστόσο δεν έχουν "πέσει" οι υπογραφές, με τον διεθνή φόργουορντ να περιμένει πρόταση από ευρωπαϊκό σύλλογο.

Ο Βασιλόπουλος ξεκίνησε την σεζόν 2017/18 στον Άρη, ωστόσο στα μέσα της χρονιάς αποχώρησε από την ομάδα με προορισμό την ΑΕΚ, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος και το Basketball Champions League.

Με την φανέλα της "Ένωσης" ο Βασιλόπουλος είχε 3.6 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ μέσο όρο σε 16 λεπτά συμμετοχής, ενώ κατά την διάρκεια της σεζόν κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδος, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην αήττητη πορεία της στην πρώτη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 της FIBA

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ