ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Με Κορωνιό η φιέστα του Περιστερίου

Με Κορωνιό η φιέστα του Περιστερίου

Ο Άγγελος Κορωνιός θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στη σημερινή φιέστα του Περιστερίου για την άνοδο στην Stoiximan.gr Basket League.

Το Περιστέρι θα γιορτάσει την επιστροφή στη Stoiximan.gr Basket League παρέα με τον κορυφαίο παίκτη που έβγαλε ποτέ από τα σπλάχνα του. Ο λόγος φυσικά για τον Άγγελο Κορωνιό, ο οποίος θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στο σημερινό παιχνίδι με τον Ηρακλή (14/4, 16:30), στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Α2.

Ο 49χρονος, πια, διεθνής πόιντ γκαρντ είναι γέννημα θρέμμα Περιστεριώτης και ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ από τις ακαδημίες του ΓΣΠ. Έπαιξε στην ανδρική ομάδα του Περιστερίου από το 1986 έως το 1998, οδηγώντας την ομάδα των δυτικών προαστίων μέχρι την Α1. Μέχρι και σήμερα είναι πρώτος σκόρερ σε επίπεδο Α1 (από τη σεζόν 1986-87 και ύστερα) με 7.080 πόντους σε 488 αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Περιστερίου:

" Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παρουσία του Άγγελου Κορωνιού στην σημερινή(14/4, 16.30) αναμέτρηση της ομάδας μας με αντίπαλο τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 27αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2.

Ο εμβληματικός πλέι μέικερ, που συνέδεσε το όνομα του με την καθιέρωση του ΓΣΠ στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ και έγινεπόλος έλξης για εκατοντάδες παιδιά της πόλης μας, προκειμένου να ασχοληθούν με το μπάσκετ μέσα από τις ακαδημίες του Συλλόγου, αποτελώντας ένας υγιές πρότυπο, πρόκειται ναβραβευτείγια την ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσφορά του στον ΓΣΠ από την διοίκηση της ομάδας.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στον περιθώριο του αγώνα με τον Ηρακλή, ο οποίος θα διεξαχθεί υπό το βλέμμα του κορυφαίου Έλληνα παίκτη που φόρεσε και τίμησε την κυανοκίτρινη φανέλα!".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ