ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Κουστένης: "Να είμαστε εμείς οι νικητές"

Κουστένης: "Να είμαστε εμείς οι νικητές"
INTIME SPORTS

Ιδιαίτερα κρίσιμο το παιχνίδι της Μεγάλης Τρίτης (30/4, 4μ.μ.) για το Περιστέρι με αντίπαλο το Ρέθυμνο στην Κρήτη. Διαβάστε τι είπαν οι Κουστένης και Βλάχος

Το Περιστέρι δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο το Ρέθυμνο στην Κρήτη, για την προτελευταία αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Στις δηλώσεις του στον ΕΣΑΚΕ, ο Τζίμης Κουστένης εξέφρασε την πεποίθηση του πως θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι και πως στο τέλος θα είναι η ομάδα του η νικήτρια.

"Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να κερδίσουμε ώστε να έχουμε την τύχη στα χέρια μας. Γνωρίζουμε πως το Ρέθυμνο είναι μια πάρα πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα, δυνατή μέσα στην έδρα της", σχολίασε ο Τζίμης Κουστένης και συνέχισε:

"Ωστόσο, είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε τη νίκη προκειμένου να διεκδικήσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία την τελευταία αγωνιστική. Νομίζω πως θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι και ελπίζω πως εμείς θα είμαστε οι νικητές".

Από την πλευρά του, ο Λάμπρος Βλάχος σχολίασε: "Το Ρέθυμνο είναι μια εξαιρετική ομάδα που ειδικά στην έδρα της παρουσιάζεται ακόμη πιο ισχυρή. Εμείς, όμως, από την πλευρά μας, θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη διότι μόνο έτσι θα διατηρήσουμε την κατάσταση στα δικά μας χέρια. Όλοι μας έχουν ξεγραμμένους και θέλουμε να δώσουμε την απάντησή μας".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ