ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Κλαρκ: "Στόχος η παραμονή σε μια πολύ ανταγωνιστική λίγκα"

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κίκι Κλαρκ ανανέωσε τη συνεργασία του με το Περιστέρι, με τον ίδιο να εξηγεί τους λόγους που πήρε την απόφαση να ξαναφορέσει τη φανέλα των "κυανοκίτρινων".

Η παραμονή του Κίκι Κλαρκ στο Περιστέρι κρίνεται εξόχως σημαντική, δεδομένου ότι μιλάμε για τον παίκτη που έκανε τη διαφορά τη φετινή σεζόν στην Α2. Ο ηγέτης των "κυανοκίτρινων" παραμένει στο "Ανδρέας Παπανδρέου", με τον ίδιο να εξηγεί στην ιστοσελίδα του συλλόγου γιατί πήρε την απόφαση να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Αργύρη Πεδουλάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την απόφασή του να ξαναφορέσει τη φανέλα του Περιστερίου, μετά από ένα μικρό διάλειμμα στη Γαλλία: "Ένιωσα ότι ήταν το σωστό να επιστρέψω στην ομάδα που με εμπιστεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι και μου έδωσε την ευκαιρία να επανέλθω σε ένα δυνατό επίπεδο μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχα. Σε αυτό το νέο της ξεκίνημα θα κάνω ότι μπορώ για να την βοηθήσω".

Για τους στόχους που έχει: "Η βασική μου επιδίωξη, πρώτα απ’ όλα, είναι να έχω άλλη μια υγιή σεζόν και έτσι να καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Αρχικά να εξασφαλίσουμε την παραμονή σε μια λίγκα που αναμένεται να είναι πολύ ανταγωνιστική… Και στην συνέχεια να προσπαθήσουμε να πετύχουμε την είσοδο μας στα playoffs".

Για τις αναμνήσεις που κρατάει από την πρώτη σεζόν στο Περιστέρι: "Πιστεύω το γεγονός ότι καταφέραμε τον στόχο μας, να πάρουμε τον τίτλο, ανεβαίνοντας απευθείας στην Α1 και παράλληλα τελειώσαμε την χρονιά έχοντας υγεία, είναι αυτό που θα θυμάμαι από την σεζόν που μας πέρασε".

Για τον κόσμο του Περιστερίου: "Να συνεχίσουν να υποστηρίζουν με την ίδια θέρμη και πάθος την ομάδα μας, όπως έκαναν και την περασμένη σεζόν. Θα υπάρχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα και σίγουρα τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα από πέρσι και πραγματικά τους χρειαζόμαστε ώστε να ενισχύσουν αυτή τη νέα προσπάθεια και να συμβάλουν για να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ