ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Φιλικό με Παναθηναϊκό για το Περιστέρι

Φιλικό με Παναθηναϊκό για το Περιστέρι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Περιστέρι θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό Superfoods το Σάββατο (2/9) σε κεκλεισμένων των θυρών φιλικό παιχνίδι. Τι δήλωσε για τη δουλειά που γίνεται φέτος ο Νίκος Καραγιάννης.

Φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods θα δώσει το Σάββατο (2/9) το Περιστέρι, όπως ενημέρωσε επίσημα ο σύλλογος των δυτικών προαστίων. Η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη, που αποτελεί το πρώτο φαβορί για άνοδο στη Stoiximan.gr Basket League, θα υποδεχθεί το "τριφύλλι" στο "Ανδρέας Παπανδρέου", σε έναν αγώνα που θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

" Ξεκινήσαμε στις 17 Αυγούστου κι όλα πηγαίνουν σύμφωνα με το πλάνο. Μας ενδιαφέρει αυτή την περίοδο να βάλουμε κάποιες αρχές σε άμυνα και επίθεση, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην φυσική κατάσταση των παικτών και νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Ευτυχώς δεν υπήρξε μέχρι τώρα κάποιο σοβαρά πρόβλημα, αναφορικά με τους τραυματισμούς, με εξαίρεση ένα διάστρεμμα που υπέστη ο Αντώνης Μάντζαρης, το οποίο, ευτυχώς, δεν είναι βαρύ. Μάλιστα, σήμερα (28/8) μπήκε να γυμναστεί με την υπόλοιπη ομάδα", δήλωσε στην ιστοσελίδα του Περιστερίου ο προπονητής των "κυανοκίτρινων", για να προσθέσει πως " θα μπορέσουμε να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε ως ομάδα, να πάρουμε μια μικρή… γεύση και παράλληλα να αρχίσουν να λύνονται τα πόδια των παικτών μετά από τις συνεχόμενες μέρες προπόνησης".

Ενώ κατέληξε: " Πλέον, συμπληρώνοντας 2 εβδομάδες προετοιμασίας, θα δώσουμε το πρώτο μας φιλικό, την Τετάρτη (30/8) με αντίπαλο τον Ίκαρο Νέα Σμύρνης, εκτός έδρας".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ