ΠΑΟΚ

"Ζυγίζει" τις προσφορές ο Λάνγκφορντ

"Ζυγίζει" τις προσφορές ο Λάνγκφορντ

Ο Κέβιν Λάνγκφορντ θα περιμένει το ύψος των προσφορών που θα έχει από το εξωτερικό για να αποφασίσει το τι θα κάνει σχετικά με τον ΠΑΟΚ.

Όπως έχουμε αποκαλύψει εδώ και πολύ καιρό, ο ΠΑΟΚ θέλει τον Κέβιν Λάνγκφορντ και για την νέα σεζόν. Τι γίνεται σε αυτό το θέμα;

Ο "Δικέφαλος" μετέφερε στην πλευρά του παίκτη το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει σε γενικές γραμμές στο οικονομικό για το ζήτημα του Αμερικανού. Το επόμενο διάστημα η πλευρά του καλαθοσφαιριστή θα μελετήσει τι προτάσεις -θα- έχει από ομάδες του εξωτερικού και θα "ζυγίσει" τα δεδομένα όσον αφορά το οικονομικό.

Αν οι προσφορές είναι περίπου ίδιες με αυτή του ΠΑΟΚ ή λίγο μεγαλύτερες, τότε σύμφωνα με τον ατζέντη του Λάνγκφορντ υπάρχει η προτίμηση για παραμονή στον "Δικέφαλο". Αν οι προσφορές όμως είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτή των "ασπρόμαυρων", τότε γίνεται αντιληπτό πως ο Αμερικανός δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον "Δικέφαλο".

Βάσει της ενημέρωσης που υπάρχει από τον εκπρόσωπο του παίκτη, νέα επικοινωνία με την πλευρά του ΠΑΟΚ θα υπάρξει μίνιμουμ σε περίπου μια εβδομάδα. Σε κάθε περίπτωση το θέμα του Λάνγκφορντ δεν είναι εύκολο, εκτός κι αν στην πορεία διαφοροποιηθούν κάποια δεδομένα αναφορικά με τις οικονομικές δυνατότητες του "Δικεφάλου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ