ΠΑΟΚ

Ζουρνατσίδης: "Πραγματικό κόσμημα ο Δημητρίου"

Ζουρνατσίδης: "Πραγματικό κόσμημα ο Δημητρίου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πώς "αποχαιρέτησε" τον Νίκο Δημητρίου ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατσίδης

Ο θάνατος του Νίκου Δημητρίου δεν θα μπορούσε να μην απασχολήσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ οι οποίοι τον "έζησαν" στον "Δικέφαλο". Από το 2004 ως το 2006 ο Δημητρίου (για όσους τον γνώρισαν, ξέρουν καλά πως ήταν εξαιρετικός χαρακτήρας) ήταν στην εφηβική ομάδα των "ασπρόμαυρων" ενώ βρέθηκε στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ ως βοηθός προπονητή από το 2006 ως το 2009. Ο τιμ μάνατζερ του "Δικεφάλου", Τέλης Ζουρνατσίδης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για τον Δημητρίου:

" Πραγματικά πολύ δύσκολη μέρα για όλο το ελληνικό basketball. Ακόμα δυσκολότερη για την οικογένεια και τους φίλους του Νίκου. Η πορεία του πάρα πολύ σημαντική και οι επιτυχίες του γνωστές σε όλους. Ο χαρακτήρας του πραγματικό κόσμημα και η αγάπη του για το basket τεράστια. Βρεθήκαμε αντίπαλοι πολλές φορές και πάντα ήταν πρόκληση για μένα να τον αντιμετωπίσω. Μέσα απ αυτή την αντιπαλότητα γίναμε καλοί φίλοι. Με θαυμασμό παρακολουθούσα με πόση αξιοπρέπεια αλλά και πόσο πάθος προσπαθούσε να πολεμήσει αυτό το κτήνος που μπήκε τόσο ξαφνικά στη ζωή του.

Και φυσικά παρά τον Γολγοθά που ανέβαινε δε διανοήθηκε ούτε στιγμή να εγκαταλείψει την ενασχόλησή του με το άθλημα. Τη δύναμη !!!!!! Ο αποκλεισμός μας από την ΑΕΚ με λύπησε πολύ. Βλέποντας όμως τις φωτογραφίες του Νίκου με το μετάλλιο της 3ης θέσης στο στήθος και το τεράστιο χαμόγελο του πραγματικά ευχήθηκα να είναι εδώ κοντά μας για πολλά χρόνια και ας τα παίρνει αυτός τα μετάλλια. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου.

ΥΓ. Πολλά μπράβο στην διοίκηση της ΑΕΚ και ιδιαίτερα στον κύριο Αγγελόπουλο για την στήριξη και την κατανόηση σε όλα τα επίπεδα στο πρόβλημα του Νίκου.Του έδωσε την ευκαιρία να φύγει όπως ακριβώς του άξιζε..

Αντίο φίλε...".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ