ΠΑΟΚ

Ζητούν επιστροφή Τέπιτς οι οπαδοί της Παρτίζαν

Ζητούν επιστροφή Τέπιτς οι οπαδοί της Παρτίζαν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ξένο δημοσίευμα αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ... χρωστούσε λίγους μισθούς στον Μιλένκο Τέπιτς ενώ τονίζεται ότι οι οπαδοί της Παρτίζαν προσπαθούν για την προοπτική επιστροφής του παίκτη στον σύλλογο της Σερβίας.

Ο Μιλένκο Τέπιτς στις 15 Ιουνίου σε συνάντηση που είχε με τους Πρέλεβιτς και Ζουρνατσίδη τους μετέφερε πως θα απαντούσε σε δύο εβδομάδες στην πρόταση που του κατέθεσε (στις 15/6) ο ΠΑΟΚ.

Στον "Δικέφαλο" δεν δικαιώθηκαν για την αισιοδοξία που "έβγαζαν" προς τα έξω σχετικά με το ότι ο Σέρβος θα απαντούσε θετικά στους "ασπρόμαυρους". Με την μεγάλη αναμονή που υπήρχε στο θέμα του Τέπιτς, ο ΠΑΟΚ "έκλεισε" τις θέσεις των ξένων του και έτσι ο 29χρονος παίκτης θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Στην Σερβία και πιο συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα informer.rs υπάρχει αναφορά στην Παρτίζαν και στον Τέπιτς, αλλά και στους... μισθούς του στον ΠΑΟΚ.

Σχετικά με τον Σέρβο καλαθοσφαιριστή τονίζεται πως "θα αφήσει τον ΠΑΟΚ που του χρωστούσε λίγους μισθούς αναζητώντας νέα ομάδα και στην Ελλάδα έκαναν λόγο για μετακίνησή του στην ΑΕΚ. Ωστόσο οι οπαδοί της Παρτίζαν οργανώθηκαν μέσω των κοινωνικών δικτύων για να ασκήσουν πίεση στους ηγέτες του συλλόγου έτσι ώστε να επιστρέψει ο Τέπιτς στην ομάδα (στο άρθρο γίνεται λόγος για εκστρατεία που έχουν αρχίσει οι οπαδοί της Παρτιζάν προκειμένου να πείσουν την διοίκηση για την επιστροφή του Τέπιτς)".

Ο Τέπιτς είναι πολύ αγαπητός στην Παρτίζαν (έπαιξε σε αυτήν τις περιόδους 2006-2009 και 2013-2015) ενώ στις αρχές του Ιούνη δεν έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά ματς της συγκεκριμένης ομάδας απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Στο μεταξύ, εργασίες γίνονται στο "Παλατάκι" ώστε να υπάρχουν μόνο ασπρόμαυρα καθίσματα στην κερκίδα και ήδη τα κόκκινα καθίσματα που υπήρχαν στο πρώτο διάζωμα έχουν "ξηλωθεί" ενώ είναι πιθανό την επόμενη εβδομάδα οι Μαλέλης, Πρέλεβιτς και Γαλατσόπουλος να μιλήσουν με υποψήφιους χορηγούς με άτομα του "κύκλου" του Μαλέλη ο οποίος συνεχώς είναι δίπλα στην ΚΑΕ προσπαθώντας να βοηθήσει (το θέμα των χορηγιών είναι πάντα στο μυαλό στον ΠΑΟΚ πέραν των μεταγραφικών).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ