ΠΑΟΚ

Υπογράφει και πάει Σμύρνη ο Ντόζιερ

Υπογράφει και πάει Σμύρνη ο Ντόζιερ
INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Ρόμπερτ Ντόζιερ και υπάρχει συνεννόηση ο παίκτης να μεταβεί απ' ευθείας στην Τουρκία όπου ο "Δικέφαλος" θα συμμετέχει σε τουρνουά.

Εν αναμονή της υπογραφής του συμβολαίου του Ρόμπερτ Ντόζιερ είναι στον ΠΑΟΚ. Στον "Δικέφαλο" περιμένουν να τελειώσει το τυπικό σκέλος της απόκτησης του Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ και πιθανόν αυτό να γίνει μέσα στην μέρα (έτσι θα ανακοινωθεί επισήμως από την ΚΑΕ). Τόσο από τον ΠΑΟΚ όσο και από την πλευρά του παίκτη τονίζεται πως δεν υπάρχει κάποιο θέμα... εμπλοκής στο ζήτημα της συμφωνίας των δύο "στρατοπέδων" και πως ο Ντόζιερ αναμένεται να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του.

Μάλιστα υπάρχει συνεννόηση ο Αμερικανός να μεταβεί απ' ευθείας από τις ΗΠΑ στην Σμύρνη (για εκεί η αποστολή του "Δικεφάλου" θα φύγει την Τετάρτη), όπου ο ΠΑΟΚ θα δώσει τρία φιλικά από την Πέμπτη (1/10) μέχρι και το Σάββατο (3/10). Στο μεταξύ την Δευτέρα (28/9) επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΠΑΟΚ ενώ δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να γίνει συνάντηση με εκπροσώπους συνδέσμων έτσι ώστε να τονιστεί η ανάγκη να υπάρχει κόσμια συμπεριφορά στα παιχνίδια της φετινής σεζόν αλλά και να ζητηθεί η στήριξή τους προς την ομάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ