ΠΑΟΚ

Χωρίς Σχορτσανίτη κόντρα στον Αρκαδικό

Χωρίς Σχορτσανίτη κόντρα στον Αρκαδικό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για την Τρίπολη και το παιχνίδι με τον Αρκαδικό δίχως τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη ο οποίος έτσι θα χάσει ακόμη ένα - συνεχόμενο - ματς του "Δικεφάλου".

Δεν υπήρξε μεγάλη βελτίωση για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη όσον αφορά το διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική του έτσι ώστε να είναι σε θέση να αγωνιστεί. Ο "Σόφο", που είχε προγραμματιστεί να εξεταστεί το πρωί της Παρασκευής από τον γιατρό του ΠΑΟΚ Κώστα Σαμαρά, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ δεν θα είναι στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς με τον Αρκαδικό.

Θυμίζουμε πως ο διεθνής σέντερ δεν έπαιξε στα πέντε τελευταία ματς των "ασπρόμαυρων" σε Basket League ΣΚΡΑΤΣ και Eurocup. Αυτά απέναντι σε Ολυμπιακό, Λιμόζ, Ρέθυμνο, Κολοσσό Ρόδου και Παναθηναϊκό. Έτσι ο Σχορτσανίτης θα χάσει ακόμη ένα ματς του ΠΑΟΚ.

Εκτός του διεθνή σέντερ στην αποστολή του "Δικεφάλου" επίσης για ένα ακόμη συνεχόμενο από τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας δεν θα βρίσκεται ο Κώστας Βασιλειάδης. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα απουσιάσει για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι λόγω τις ενοχλήσεις στο πέλμα του, με τελευταίο του να ήταν αυτό με τον Άρη στο PAOK Sports Arena. Ο διεθνής φόργουορντ σε αντίθεση με τον Σχορτσανίτη είχε απουσιάσει και στο εντός έδρας με τη Βαλένθια για το Eurocup.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις Σχορτσανίτης και Βασιλειάδης θα κάνουνε την επανεμφάνισή του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο επόμενο παιχνίδι για τη Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Το εντός έδρας με τον Απόλλωνα Πατρών στο PAOK Sports Arena με σύμμαχό τους τη διακοπή που ακολουθεί για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Φάρου.

Στο διάστημα αυτών των δύο εβδομάδων ο ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και με κάποιο επιπλέον πρόσωπο στο ρόστερ του. Νέο με αυτό να αφορά την απόκτηση πλέι μέικερ ή και σέντερ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είναι οι δύο κατηγορίες που εξετάζονται το τελευταίο διάστημα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία της ομάδας του Σούλη Μαρκόπουλου για τον αγώνα με τον Αρκαδικό ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο PAOK Sports Arena. Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αυριανού αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με την προπόνηση τακτικής.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα παραμείνει σήμερα και αύριο στην πόλη της Τρίπολης, όπου δηλαδή θα διανυκτερεύσει μετά το τέλος του αυριανού της παιχνιδιού, και ακολούθως το πρωί της Κυριακής (28/2) θα πάρει τον δρόμο για το "Ελευθέριος Βενιζέλος" και την επιστροφή της στη Θεσσαλονίκη.

Έκπληξη στον ΠΑΟΚ για το πρόστιμο

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, η ΚΑΕ τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.200 ευρώ για τρεις χαρτοταινίες που έπεσαν στο γήπεδο το ματς με τον Παναθηναϊκό. Στον "Δικέφαλο" δεν κρύβουν την έκπληξή τους αλλά και την δυσαρέσκειά τους για την συγκεκριμένη απόφαση. Οι χαρτοταινίες δεν δημιούργησαν κανένα απολύτως πρόβλημα στο παιχνίδι και το πρόστιμο θεωρείται υψηλό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ