ΠΑΟΚ

Χωρίς Μιλιένοβιτς στο ΣΕΦ

Χωρίς Μιλιένοβιτς στο ΣΕΦ

Ο Νέναντ Μιλιέοβιτς συνεχίζει την αποθεραπεία του στο Βελιγράδι και δεν θα καταφέρει να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή (2/4). Προληπτικά εκτός προπόνησης ο Κιθ Κλάντον.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την Τρίτη (28/3) το πρόγραμμα του με δύο προπονήσεις στην Πυλαία. Το πρωί το πρόγραμμα του «Δικεφάλου» περιελάμβανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και σουτ και το απόγευμα προπόνηση τακτικής στην κεντρική σάλα του "PAOK Sports Arena".

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, δεν είχε στη διάθεσή του τον Κιθ Κλάντον, ο οποίος έμεινε εκτός προπόνησης για προληπτικούς λόγους, ενώ ο Νέναντ Μιλιένοβιτς εξακολουθεί να βρίσκεται στο Βελιγράδι και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας για τις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει εσχάτως στον αυχένα και την ωμοπλάτη.

Η επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη προγραμματίζεται για την επόμενη Δευτέρα (03/04), το οποίο σημαίνει πως δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του για το κυριακάτικο (02/04, 17.00) ματς με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ