ΠΑΟΚ

Χωρίς Γκος και Ζάρα ο ΠΑΟΚ

Χωρίς Γκος και Ζάρα ο ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

Χωρίς τον Φιλ Γκος και τον Θοδωρή Ζάρα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης (8/3) του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει στρέψει την προσοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη (11/3, 17:00) για την 18η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Ο ΠΑΟK άφησε πίσω του τη νίκη επί της Καρσίγιακα για την α΄ φάση των πλέι οφ του Basketball Champions League της FIBA και άρχισε να προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο (11/3, 17:00) για την 19η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τους Φιλ Γκος και Θοδωρή Ζάρα, όμως, να παίρνουν απουσία από την προπόνηση της Πέμπτης (8/3).

Ο Αμερικανός γκαρντ εδώ και λίγες ημέρες ταλαιπωρείται από μία φλεγμονή στον αγκώνα του δεξιού χεριού που του προκαλεί ενοχλήσεις και την Πέμπτη (8/3) δεν ήταν στην διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου. Εκτός, όμως, έμεινε και ο Θοδωρής Ζάρας, ο οποίος ένιωσε ένα "σφίξιμο" στον τετρακέφαλο και προτιμήθηκε για προληπτικούς λόγους να μην προπονηθεί, ώστε να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του.

Η προετοιμασία του "Δικεφάλου" για την αναμέτρηση με τον Άρη θα συνεχιστεί το απόγευμα της Παρασκευής (9/3), ενώ υπενθυμίζουμε πως ενδεχομένως να παρουσιαστεί πρόβλημα με την διεξαγωγή του ντέρμπι, καθώς έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο από από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για την ποινή που επιβλήθηκε στην ομάδα ποδοσφαίρου των "ασπρόμαυρων" για το ματς με τον Ολυμπιακό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ