ΠΑΟΚ

Χωρίς έξι παίκτες η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Χωρίς έξι παίκτες η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις διεθνείς και οι Τζόουνς, Γκος απουσίασαν από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Φιλικό με τα Τρίκαλα το Σάββατο.

Χωρίς τέσσερις διεθνείς και τους Τζόουνς, Γκος πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, η πρώτη μετά το ρεπό που έδωσε στους παίκτες του ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Οι παίκτες που βρέθηκαν πάντως στο κλειστό της Πυλαίας δεν ήταν πολλοί.

Συγκεκριμένα, από τη σημερινή προπόνηση του "δικεφάλου" απουσίαζαν οι διεθνείς Βαγγέλης Μαργαρίτης, Αντώνης Κόνιαρης, Δημήτρης Κατσίβελης και Όουεν Κλάσεν, μιας και ακόμα και ο Καναδός σέντερ έχει φύγει από τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παραστεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχει με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Απόντες ήταν επίσης και οι Λάκι Τζόουνς (θα επιστρέψει αύριο από τις ΗΠΑ), Φιλ Γκος, με τον τελευταίο να αναμένεται να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Πέμπτης στις 13:30 και να ενσωματωθεί άμεσα δυο πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΟΚ. Ο Γκος ενδεχομένως να πάρει μέρος και στο φιλικό παιχνίδι που θα γίνει το Σάββατο (15:00) με τα Τρίκαλα στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμαριάς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ