ΠΑΟΚ

Χωρίς Δέδα κόντρα στην Τραμπζονσπόρ

Χωρίς Δέδα κόντρα στην Τραμπζονσπόρ
Δέδας INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει το επόμενο τριήμερο στο τουρνουά Pinar Cup 2015 που θα διεξαχθεί στην Σμύρνη, δίχως την παρουσία του Γιώργου Δέδα. Ο "δικέφαλος" έκανε στροφή στο θέμα του σέντερ, προσεγγίζοντας τον Ντάρκο Μπάλαμπαν.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του στον πρώτο αγώνα του τουρνουά Pinar Cup 2015 στη Σμύρνη, με αντίπαλο την Τραμπζονσπόρ, τον Γιώργο Δέδα, ο οποίος θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή το πρωί της Παρασκευής (2/11) λόγω ενός προσωπικού προβλήματος. Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Χαραλαμπίδης θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και παρόλο που ήταν δεδομένο ότι δεν θα αγωνιστεί θα είναι δίπλα στην ομάδα.

Με την αποστολή του ΠΑΟΚ, την οποία θα ακολουθήσει και ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, θα βρεθούν συγκεκριμένα στη Σμύρνη οι εξης παίκτες: Ντούβνιακ, Τέπιτς, Λιάπης, Χαραλαμπίδης, Βασιλειάδης, Κακαρούδης, Τσόχλας, Δέδας, Κώττας, Μάρκοβιτς, Καμάρας και Σαλούστρος.

Ο ΠΑΟΚ, θυμίζουμε, ότι θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (1/10, 17.00) την Τραμπζονσπόρ, την Παρασκευή (2/10, 17.00) την Ανκαρα και το Σάββατο (3/10, 16.00) την Καρσίγιακα.

"Στροφή" σε Μπάλαμπαν

Από εκεί και πέρα, το θέμα του σέντερ συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ. Ο "δικέφαλος" δεν κατάφερε να κλείσει την "τρύπα" που υπάρχει στη ρακέτα, αφού "ναυάγησαν" οι συζητήσεις με τους Ρόμπερτ Ντοζίερ και Ιβάν Άσκα, κάνοντας πλέον "στροφή στον Ντάρκο Μπάλαμπαν. Ο ύψους 2μ11 σέντερ αγωνίστηκε πέρσι στην Ουγγαρία, με τα χρώματα της Σέντεακ, έχοντας 21 πόντους, 8.5 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ κατά μέσο όρο.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων, κάτι που πάντως δεν επιβεβαιώνεται για την ώρα από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Όπως και να έχει, οι εξελίξεις για τη θέση "5" αναμένεται να είναι άμεσες, αφού υπάρχει το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος σε μία εβδομάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ