ΠΑΟΚ

Χρυσικόπουλος και Ζάρας στην Δράμα

Χρυσικόπουλος και Ζάρας στην Δράμα

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Δράμας στηρίζει έμπρακτα το τμήμα μπάσκετ και η ομάδα ανταποδίδει. Την Τετάρτη (30/8, 19:30) οι Λίνος Χρυσικόπουλος και Θοδωρής Ζάρας θα επισκεφτούν τα γραφεία του συνδέσμου.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ κάνει μία νέα αρχή φέτος, έχοντας για προπονητή τον Ηλία Παπαθεοδώρου. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα, οι Λίνος Χρυσικόπουλος και Θοδωρής Ζάρας, θα δώσουν το "παρών" στα γραφεία του συνδέσμου της Δράμας, ο οποίος για ακόμη μία χρονιά στηρίζει έμπρακτα το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

"Και φέτος ο ΣΦ ΠΑΟΚ Δράμας στηρίζει έμπρακτα την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, με την αγορά ενός μεγάλου αριθμού εισιτηρίων διαρκείας. Αυτή την φορά αποφασίσαμε να πάμε και εμείς στο… σπίτι τους.

Την Τετάρτη το βράδυ, στις 19:30 ο Λίνος Χρυσικόπουλος και ο Θοδωρής Ζάρας θα είναι στη Δράμα και θα επισκεφθούν τα γραφεία του ΣΦ ΠΑΟΚ Δράμας, σε μια μικρή εκδήλωση, με φωτογραφίες, αυτόγραφα, αλλά πρωτίστως, την παράδοση των διαρκείας στα μέλη του συνδέσμου.

Παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ από τη Δράμα και την ευρύτερη περιοχή, εφόσον το επιθυμούν, να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Το μέλλον είναι εδώ..

Ο νέος ΠΑΟΚ έρχεται και αυτή την Τετάρτη έρχεται στη Δράμα... Να είστε εκεί..."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ