ΠΑΟΚ

Χειρουργήθηκε ο Τσόχλας

Χειρουργήθηκε ο Τσόχλας
EUROKINISSI

Ο Απόλλωνας Τσόχλας χειρουργήθηκε το πρωί της Πέμπτης (24/5) στη Θεσσαλονίκη, με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να στέλνει μήνυμα συμπαράστασης στην "ψυχάρα" που λαβώθηκε στον πρώτο αγώνα των playoffs με την ΑΕΚ.

Δίχως τον Απόλλωνα Τσόχλα θα πορευτεί στο υπόλοιπο της σεζόν (αλλά και στο πρώτο μισό της επόμενης) ο ΠΑΟΚ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ο έμπειρος γκαρντ. Στο πρώτο παιχνίδι των playoffs με αντίπαλο την ΑΕΚ, ο "μούσιας" του "δικεφάλου" τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο, με αποτέλεσμα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου το πρωί της Πέμπτης (24/5).

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ: " Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης από τον γιατρό του ΠΑΟΚ, χειρουργό ορθοπεδικό Ιωσήφ Γαβριηλίδη, η επέμβαση αποκατάστασης στον αθλητή μας Απόλλωνα Τσόχλα. Έγινε πλαστική πρόσθιου χιαστού συνδέσμου με αυτομόσχευμα στο δεξί γόνατο".

Πέραν αυτού, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έστειλε το δικό της μήνυμα στον άτυχο αθλητή, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες: "Οι σκέψεις όλης της ομάδας του ΠΑΟΚ είναι στον Απόλλωνα. Είναι δυνατός, είναι ψυχάρα και τον περιμένουμε κοντά μας το συντομότερο δυνατό"!

Χειρουργήθηκε ο Τσόχλας
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ