ΠΑΟΚ

Χειρουργήθηκε κι επιστρέφει σε 4-6 εβδομάδες ο Χαραλαμπόπουλος

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (MOTION TEAM)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση στους κοιλιακούς κι υπολογίζεται ότι σε 4-6 εβδομάδες θα είναι έτοιμος για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αποφάσισε να υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς, προκειμένου να ξεπεράσει μία και καλή το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. Το πρωί της Δευτέρας (18/09) ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης Εθνικής Νέων, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση από τον Γενικό Χειρούργο κ. Μιχάλη Γενίτσαρη.

" Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας (18/9) σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, λαπαροσκοπική αποκατάσταση ηβαλγίας (σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών) από τον Γενικό Χειρούργο κ. Μιχάλη Γενίτσαρη στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο. Υπολογίζεται ότι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θα έχει τη δυνατότητα να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας σε 2 με 3 εβδομάδες, ενώ η επιστροφή του στις αγωνιστικές δραστηριότητες υπολογίζεται σε 4 ως 6 εβδομάδες. Για το ακριβές διάστημα της επιστροφής του θα υπάρχει επανεκτίμηση όταν ξεκινήσει τις προπονήσεις", αναφέρει η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ