ΠΑΟΚ

Χάτσερ: "Θέλω να είμαι ο ηγέτης του ΠΑΟΚ"

Χάτσερ: "Θέλω να είμαι ο ηγέτης του ΠΑΟΚ"

Ο Γουίλιαμ Χάτσερ, που αναδείχτηκε MVP της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, μίλησε για τον τίτλο που πήρε ενώ υπογράμμισε πως θα είναι... τρομακτική η βοήθεια του Σοφοκλή Σχορτσανίτη στον ΠΑΟΚ

Ο Γουίλιαμ Χάτσερ ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος συγκεντρώνοντας 33 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης στο νικηφόρο (63-74) παιχνίδι του ΠΑΟΚ απέναντι στο Ρέθυμνο (ο Αμερικανός πέτυχε 21 πόντους κόντρα στον ΑΓΟΡ, πήρε τέσσερα ριμπάουντ, έδωσε τρεις ασίστ και έκανε πέντε κλεψίματα).

Για την συγκεκριμένη διάκρισή του μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Αναλυτικά:

Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξή του σε MVP της 5ης αγωνιστικής, σε ένα παιχνίδι όπου ο ΠΑΟΚ πέτυχε την πρώτη του νίκη;

"Είναι σίγουρα μεγάλη τιμή για μένα να κερδίσω τον τίτλο του MVP της 5ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ευχαριστώ ειλικρινά για την αναγνώριση. Είναι ακόμη πιο ωραίο το γεγονός ότι ήρθε αυτή η αναγνώριση μέσα από ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι για μας. Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό που είχα μία τέτοια εμφάνιση και βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα και μάλιστα ένα εκτός έδρας παιχνίδι και απέναντι σε μία καλή ομάδα. Φυσικά και δεν σχεδιάζεις σε ένα παιχνίδια να βγεις MVP, απλά προσπάθησα να βγω στο γήπεδο και να βοηθήσω την ομάδα μου και να κάνω ότι χρειάζεται για να κερδίσουμε και να είμαστε επιτυχημένοι και είμαι χαρούμενος που συνέβη αυτή την αγωνιστική".

Τι άλλαξε στην ομάδα ώστε να καταφέρει να φτάσει στην πρώτη της νίκη;

"Η μόνο αλλαγή που κάναμε ήταν ότι προσθέσαμε έναν πολύ βασικό παράγοντα στην ομάδα μας και αυτός είναι ο «Μπιγκ Σόφο». Η βοήθειά του στην ομάδα μας θα είναι τρομακτική. Εκτός από αυτό όμως, πιστεύω ότι παίξαμε με την ίδια ένταση, εργαστήκαμε σκληρά κάθε μέρα, ήμασταν απλά άτυχοι σε ορισμένα παιχνίδια και τα πράγματα δεν ήρθαν με το μέρος μας. Πιστεύουμε όμως στους εαυτούς μας σαν ομάδα και ειλικρινά πιστεύουμε ότι μπορούμε να έχουμε μία καλή σεζόν".

Ποιες είναι οι προσδοκίες του ΠΑΟΚ στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και η άποψη σου γενικά για το επίπεδο του Πρωταθλήματος της φετινής σεζόν;

"Προσωπικά για μένα είναι η δεύτερή μου χρονιά στον ΠΑΟΚ και αισθάνομαι πολύ πιο άνετα αυτή την φορά. Και νομίζω ότι αυτό φαίνεται και από τον τρόπο με τον οποίο παίζω αυτή την χρονιά στον ΠΑΟΚ. Δεν έχω κανένα στόχο ατομικό και δεν με ενδιαφέρουν τα στατιστικά. Το μόνο που θέλω είναι να οδηγήσω την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο, ξέρω ποιες είναι οι ευθύνες μου και θέλω να κατευθύνω την ομάδα σωστά. Θέλω να είμαι ο ηγέτης της ομάδας και το γεγονός ότι έχω δίπλα μου ορισμένους πολύ καλούς παίκτες, ο στόχος μου είναι σε κάθε παιχνίδι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό.

Πάντα πιστεύουμε ότι είμαστε από τις κορυφαίες ομάδες στο πρωτάθλημα και είναι μία πολύ μεγάλη σεζόν. Και θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε στο τέλος της σεζόν. Το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι πάντα ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Φυσικά υπάρχουν οι δύο κυρίαρχες ομάδες ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό, αλλά υπάρχουν μερικές πραγματικά πολύ καλές ομάδες που ακολουθούν και κάνουν πολύ δυνατό το πρωτάθλημα. Και για αυτό πρέπει να είναι έτοιμος σε κάθε παιχνίδι".

O William Hatcher αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 5ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και μίλησε για το βραβε...

Posted by PAOK BC / ΚΑΕ ΠAOK on Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ