ΠΑΟΚ

Χάτσερ: "Σίγουρα μπορούμε να νικήσουμε ξανά"

Χάτσερ: "Σίγουρα μπορούμε να νικήσουμε ξανά"
Χάτσερ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γουίλιαμ Χάτσερ εξέφρασε την άποψη πως ο ΠΑΟΚ όπως στον πρώτο αγώνα με την ΑΕΚ, έτσι μπορεί να κερδίσει την "Ενωση" και στο τρίτο ματς της προημιτελικής φάσης.

Για τον αγώνα της Μ. Τετάρτης στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ μίλησε ο Γουίλιαμ Χάτσερ. Συγκεκριμένα ο Αμερικανός του ΠΑΟΚ είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ασπρόμαυρης ΚΑΕ:

"Δείξαμε και στο πρώτο παιχνίδι ότι μπορούμε να κερδίσουμε και σίγουρα μπορούμε να το πετύχουμε ξανά. Αντιμετωπίσαμε ένα δύσκολο περιβάλλον, αλλά τα καταφέραμε, άρα μπορούμε και πάλι, ακόμη κι αν είναι πιο δύσκολο αυτή την φορά. Έτσι όπως είναι αυτές οι σειρές, υπάρχουν ορισμένα απλά πράγματα τα οποία πρέπει να κάνουμε σωστά, όπως το ριμπάουντ, το να εκτελέσουμε σωστά. Νομίζω ότι και στις δύο ομάδες γνωρίζουμε καλά πως αυτός που θα χάσει θα παίξει το τελευταίο του παιχνίδι και ο νικητής θα συνεχίσει ως το τέλος".

Συνεχίζοντας, μίλησε για το τι πρέπει να κάνει στο παιχνίδι της η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου: "Στο προηγούμενο παιχνίδι βάλαμε λίγη πίεση παραπάνω στους εαυτούς μας. Τώρα ξεκινάμε από το μηδέν, θα υπάρχει πίεση, αλλά και στις δύο ομάδες γιατί μόνο με νίκη συνεχίζουν. Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι, να βγούμε στο γήπεδο για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να βάλουμε όση πίεση χρειάζεται για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε".

Τέλος αναφερόμενος στο πιο σημαντικό στοιχείο του αγώνα, είπε: "Νομίζω ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε σωστά ότι και στο πρώτο παιχνίδι. Κυριαρχήσαμε στα ριμπάουντ κι αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός τομέας του αγώνα. Νομίζω ότι και στα δύο παιχνίδια ήμασταν καλοί στην άμυνα, αλλά στην επίθεση δεν τα πήγαμε καλά στο δεύτερο παιχνίδι. Είναι δύσκολο να κερδίσεις εάν πετυχαίνεις κάτω από 60 πόντους. Θέλουμε να έχουμε καλό ρυθμό στην επίθεση, να έχουμε τον έλεγχο στα ριμπάουντ και φυσικά να είμαστε καλοί στην άμυνα, όπως και στα δύο πρώτα παιχνίδια".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ