ΠΑΟΚ

Χάτσερ: "Ευλογημένος για μένα, απογοητευμένος για την ομάδα"

Χάτσερ: "Ευλογημένος για μένα, απογοητευμένος για την ομάδα"
Χάτσερ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο απολογισμός του Γουίλιαμ Χάτσερ έκανε τον απολογισμό της φετινής σεζόν τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ αποτελεί το δεύτερό του σπίτι

Ο Γουίλιαμ Χάτσερ ήταν μακράν η καλύτερη μεταγραφή του ΠΑΟΚ για την φετινή σεζόν όσον αφορά τους ξένους της ομάδας και ο Αμερικανός έκανε έναν απολογισμό της τρέχουσας αγωνιστικής χρονιάς με μήνυμά του στο facebook.

Συγκεκριμένα έγραψε: "Άλλη μια χρονιά τελείωσε! Είμαι ευλογημένος από τον τρόπο που κύλησε αυτή η σεζόν για τον εαυτό μου ξεχωριστά. Είμαι λίγο απογοητευμένος για τον τρόπο που τελείωσε για εμάς ως ομάδα, αλλά συνολικά υπήρξαν τόσες πολλές μεγάλες στιγμές. Ευχαριστώ για το ότι ήμουν υγιής σε μια τόσο μεγάλη σεζόν. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που στήριξαν την ομάδα μας αλλά και εμένα μέσα από πολλά σκαμπανεβάσματα που υπήρχαν. Η Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ πάντα θα είναι το δεύτερό μου σπίτι!!!".

"Μείνε στον ΠΑΟΚ"

Τα όσα έγραψε ο Χάτσερ, δεν έμειναν απαρατήρητα από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ετσι υπήρχαν φίλοι του "Δικεφάλου" που με μήνυμά τους προέτρεψαν τον Αμερικανό να παραμείνει στους "ασπρόμαυρους". " Μείνε εδώ", του έγραφαν χαρακτηριστικά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ