ΠΑΟΚ

Χαραλαμπίδης: "Ο ΠΑΟΚ έχει μια επιτυχημένη φιλοσοφία"

Χαραλαμπίδης: "Ο ΠΑΟΚ έχει μια επιτυχημένη φιλοσοφία"
Χαραλαμπίδης

Για τον ΠΑΟΚ και το νέο πρωτάθλημα μίλησε ο Κώστας Χαραλαμπίδης. Διαβάστε τι δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος

Το πρωτάθλημα ξεκινά το Σάββατο και αντίπαλος του ΠΑΟΚ είναι η ΑΕΚ. Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ φιλοξενούνται δηλώσεις του Κώστα Χαραλαμπίδη και του Σούλη Μαρκόπουλου. Ο "Μπίδης" είπε:

" Η ομάδα μας έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητές της και στο τι μπορεί να καταφέρει κι αυτό δεν στερείται λογικής αιτιολόγησης. Έχουμε την εμπειρία, η παρουσία της ομάδας τα τελευταία χρόνια είναι επιτυχημένη, υπάρχουν οι άνθρωποι που την απαρτίζουν, αλλά και οι προπονητές με τους παίκτες που γνωρίζουν τον τρόπο. Υπάρχει μία επιτυχημένη φιλοσοφία και για αυτό έχουμε μία αισιοδοξία για το νέο πρωτάθλημα και για το τι μπορούμε να καταφέρουμε.

Το νέο πρωτάθλημα φαίνεται ότι θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και με αμφίρροπα παιχνίδια. Ελπίζω ότι θα είναι ένα πρωτάθλημα με αρκετό θέαμα, χωρίς βία, με ελάχιστους κι αν είναι δυνατόν χωρίς τραυματισμούς κι επειδή εμείς ως συντελεστές του αθλήματος απολαμβάνουμε κάθε στιγμή και κάθε αγώνα, θέλουμε να κάνει και ο κόσμος το ίδιο, να απολαύσει το πρωτάθλημα και τα μπάσκετ που θα έρθει να παρακολουθήσει".

Μαρκόπουλος: "Να είμαστε ανταγωνιστικοί"

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος επισήμανε:

" Ο βασικός μας στόχος είναι να έχουμε και φέτος μία ανταγωνιστική ομάδα. Ξέρουμε την δυναμικότητα των άλλων ομάδων, γνωρίζουμε ότι πολλοί από τους αντιπάλους μας ενισχύθηκαν, αλλά θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέσα στο γήπεδο και να δούμε στην πορεία που μπορούμε να φτάσουμε.

Ξεκινά ένα νέο πρωτάθλημα, με ομάδες που έχουν δυναμώσει αρκετά, το ίδιο ισχύει και για τον Ολυμπιακό με τον Παναθηναϊκό και θα πρέπει να περιμένουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Κι αυτό νομίζω ότι θα ισχύσει και για τη μάχη που θα γίνει για τις πρώτες θέσεις, αλλά και πιο κάτω. Εύχομαι να υπάρχει υγεία σε όλους, να γεμίσουν τα γήπεδα, να μην υπάρχει βία και να δούμε καλά παιχνίδια με όμορφο θέαμα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ