ΠΑΟΚ

Χαραλαμπίδης: "Μπορούμε κόντρα στον Παναθηναϊκό"

Χαραλαμπίδης: "Μπορούμε κόντρα στον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης εξέφρασε την άποψη πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει την "ζημιά" στον Παναθηναϊκό ενώ αναφέρθηκε και στην κατάστασή του μετά τον τραυματισμό του.

Για τα ματς με τον Παναθηναϊκό καθώς και για την κατάστασή του μετά τον τραυματισμό του μίλησε μεταξύ άλλων ο Κώστας Χαραλαμπίδης. Συγκεκριμένα ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ανέφερε:

Για το ποια είναι η επιτυχία του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα: "Είναι ότι καταφέραμε να μετουσιώσουμε αυτό που στην αρχή λέγαμε, ότι ήμασταν η τρίτη καλύτερη ομάδα. Καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς σε πολλά σημεία το αποδείξαμε. Τώρα στην τετράδα δεν έχουμε παρά να συνεχίσουμε αυτό που παλέψαμε τόσο καιρό και να καταλήξουμε στην τρίτη θέση που είναι το χειρότερο σενάριο γιατί έχουμε και τον ημιτελικό. Πρέπει να παλέψουμε για να φτάσουμε εκεί που αξίζει αυτή ομάδα. Γιατί αυτή η ομάδα έχει καταθέσει ψυχή και μεγάλη προσπάθεια".

Για την "μάχη" της ημιτελικής φάσης με τον Παναθηναϊκό: " Υπάρχουν διάφοροι παράμετροι γι' αυτά τα παιχνίδια γιατί είναι κρίσιμα και φτάνεις στο τέλος της χρονιάς. Περνώντας στην τετράδα μας έφυγε ένα άγχος για το ότι δεν θα θέλαμε να παίξουμε όλη την χρονιά σε ένα-δύο παιχνίδια. Πάμε σε παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό που δεν είναι σε καλό μομέντουμ αλλά δεν σημαίνει αυτό κάτι για μια τόσο μεγάλη ομάδα. Eμείς πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα δείξουμε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο από ότι κόντρα στο Ρέθυμνο".

Για την κατάστασή του μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και για το αν υπάρχει πιθανότητα να παίξει φέτος: "Ακολουθώ ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα μαζί με τον γιατρό και τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας. Πηγαίνω σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Είμαι καλά, το αν θα παίξω ή όχι δεν μπορώ να το πω ή να το προκαταβάλλω".

Για το αν είναι πιο δύσκολο μια ομάδα να πάρει την τρίτη θέση στη κανονική περίοδο ή να την "κρατήσει" στα πλέι οφ: "Είναι εξίσου δύσκολο. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος που μια ήττα μπορεί να σου κοστίσει, πόσο μάλλον στα πλέι οφ που μια ήττα μπορεί να σε καταστρέψει. Δεν μπορείς να επαναπαυθείς, το ότι έχουμε ένα πλεονέκτημα έδρας αυτό δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο. Είναι μέχρι εκεί..."

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει την "ζημιά" στον Παναθηναϊκό: " Κατηγορηματικά λέω ναι... Αυτή η ομάδα μπορεί να παλέψει και να κοιτάξει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο. Απλά αναρωτιέμαι γιατί όχι, ακόμη και με τον Παναθηναϊκό που θα παίξουμε. Θεωρώ πως έχουμε πολλές πιθανότητες να είμαστε όσο ανταγωνιστικοί χρειάζεται".

Για το αν το πρώτο παιχνίδι (σ.σ. είναι κεκλεισμένων των θυρών) με τον Παναθηναϊκό είναι μια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να "σπάσει" την έδρα: "Οχι, το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα ιδιαίτερο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν είναι κρίσιμα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ