ΠΑΟΚ

Χάνει το ματς με τον Πανιώνιο ο Μαργαρίτης

Χάνει το ματς με τον Πανιώνιο ο Μαργαρίτης

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης δεν θα παίξει στο ματς με τον Πανιώνιο αφού παραμένουν οι ενοχλήσεις στη μέση και έτσι δεν υπολογίζεται από τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης δεν υπολογίζεται για το ματς με τον Πανιώνιο... Αυτό έκανε γνωστό η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και έτσι ο "Δικέφαλος" θα στερηθεί των υπηρεσιών του στο παιχνίδι του Σαββάτου.

"Ο Μαργαρίτης θα απουσιάσει από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο", ενημέρωσε η ΚΑΕ για τον Ελληνα φόργουορντ ο οποίος έχει πόνους στη μέση και όντας τραυματίας έπαιξε στον αγώνα με τον Παναθηναικό. Δεν θα παρθεί όμως ρίσκο να αγωνιστεί στο ματς του Σαββάτου με τους "κυανέρυθρους".

Εξετάσεις από Δευτέρα για Μαργαρίτη, "μέσα" ο Σαλούστρος

Ο γιατρός του ΠΑΟΚ, Κώστας Σαμαράς εξέτασε τον Μαργαρίτη την Πέμπτη, έκρινε πως δεν πρέπει να πιέσει την μέση του για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και την Δευτέρα αναμένεται να τον εξετάσει εκ νέου. Στο μεταξύ, ο Χρήστος Σαλούστρος που δεν προπονήθηκε (προληπτικά) την Τετάρτη λόγω ενοχλήσεων στη μέση, συμμετείχε στο πρόγραμμα της Πέμπτης ενώ το πρωί ενοχλήσεις στη μέση είχε και ο Κέβιν Λάνγκφορντ αλλά προπονήθηκε κανονικά το απόγευμα. Τέλος, η ΚΑΕ την Παρασκευή θα απολογηθεί με υπόμνημα σχετικά με την απολογία της για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του ημιτελικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναικό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ