ΠΑΟΚ

Χάνει το ματς με το Ρέθυμνο ο Μαργαρίτης

Χάνει το ματς με το Ρέθυμνο ο Μαργαρίτης

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης δεν προπονήθηκε την Τρίτη (6/10) και δεν υπολογίζεται για το ματς Κυπέλλου με το Ρέθυμνο. Δεν προπονήθηκε ο Γιώργος Δέδας, πιθανό όμως να είναι στην αποστολή.

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στο ματς Κυπέλλου (7/10, 17.00) με το Ρέθυμνο δίχως τον Βαγγέλη Μαργαρίτη... Αυτό οριστικοποιήθηκε την Τρίτη καθώς για άλλη μια μέρα ο Ελληνας φόργουορντ δεν προπονήθηκε και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα (κάτι που είχε γίνει και την Δευτέρα) αφού συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό (από τις 25/9 είχε διαπιστωθεί πως έχει οστικό οίδημα στο αριστερό γόνατο).

Η απουσία του στο ματς με τον ΑΓΟΡ βέβαια ήταν κάτι μάλλον αναμενόμενο.... Είχαμε αναφέρει εξάλλου πως πιθανόν ο Μαργαρίτης να χρειαστεί να μείνει εκτός από το συγκεκριμένο ματς. Οσο για τον Γιώργο Δέδα που είχε υψηλό πυρετό την Δευτέρα και δεν είχε πάρει μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας; Ούτε αυτός προπονήθηκε την Τρίτη, ωστόσο σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ είναι πιθανό να είναι την Τετάρτη στην αποστολή της ομάδας. Τέλος την Τρίτη εκδόθηκαν τα δελτία των Ντούβνιακ, Μάρκοβιτς, Τέπιτς και Μπάλαμπαν.

Ο Μαργαρίτης και η προοπτική να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης θα μείνει εκτός από το παιχνίδι με το Ρέθυμνο και πλέον υπάρχει ενδιαφέρον το αν θα προλάβει τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ που θα γίνει στις 10/10. Ο γιατρός του ΠΑΟΚ εξέτασε τον παίκτη και όπως λένε στον ΠΑΟΚ, την Πέμπτη και την Παρασκευή θα φανεί αν μπορεί τελικά να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με την "Ενωση" ο Ελληνας φόργουορντ.

Ο παίκτης πάντως είναι καλύτερα, σύμφωνα με ιατρικές εκτιμήσεις και γενικότερα υπάρχουν ελπίδες να αγωνιστεί το Σάββατο αλλά αυτό θα φανεί από το αν θα μπορέσει να πάρει μέρος στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Στο μεταξύ, στην Αθήνα βρίσκεται ο Μπάνε Πρέλεβιτς για το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, το οποίο γίνεται για να συζητηθούν ζητήματα εν όψει του νέου πρωταθλήματος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ