ΠΑΟΚ

Χαμόγελα για την πορεία της προετοιμασίας

Χαμόγελα για την πορεία της προετοιμασίας

Στον ΠΑΟΚ στέκονται στο ότι οι καλαθοσφαιριστές του "Δικεφάλου" είναι σε πολύ καλή κατάσταση αλλά και στο ότι η ομάδα είναι αρκετά "δεμένη".

Μπορεί να είμαστε στο ξεκίνημα της προετοιμασίας (οι προπονήσεις άρχισαν από την προηγούμενη εβδομάδα, σε ανεπίσημο επίπεδο) αλλά στον ΠΑΟΚ είναι αρκετά ικανοποιημένοι από το πώς κυλάει αυτή. Κυρίως στον "Δικέφαλο" στέκονται σε δύο λόγους.

Τονίζεται στις τάξεις του ΠΑΟΚ πως όλοι οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση αφού δούλευαν μόνοι τους μέσα στο καλοκαίρι ενώ στέκονται και στο "δέσιμο" που έχει η ομάδα, με την έννοια πως ουσιαστικά οι περισσότεροι καλαθοσφαιριστές γνωρίζονται καλά και άρα δεν υπάρχει πρόβλημα προσαρμογής.

Απομένουν βέβαια να "προστεθούν" και τα δύο τελευταία κομμάτια στην ομάδα. Ο πλέι μέικερ και ο σέντερ. Όσον αφορά το θέμα του ψηλού, υπάρχει πάντα στο προσκήνιο το όνομα του Δημήτρη Μαυροειδή αλλά από τον ατζέντη του προκύπτει πως δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ εδώ και μία εβδομάδα.

Στον "Δικέφαλο" θεωρούν πως ο Ελληνας παίκτης θέλει να παίξει στους "ασπρόμαυρους", "κοιτούν" όμως και στην ξένη αγορά. Να σημειωθεί πως ένας παίκτης που είχε προταθεί το προηγούμενο διάστημα στον ΠΑΟΚ είναι ο Ρόμπερτ Ντόζιερ (επιφανειακά στον "Δικέφαλο" τον είχαν σκεφτεί κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ