ΠΑΟΚ

Χάγκινς, ο επόμενος στον ΠΑΟΚ

Χάγκινς, ο επόμενος στον ΠΑΟΚ

Ο Τζος Χάγκινς θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ, αφού οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για συμβόλαιο ενός έτους.

Αργά, αλλά σταθερά βήματα εξακολουθεί να κάνει ο ΠΑΟΚ στον μεταγραφικό του σχεδιασμό. Οι "ασπρόμαυροι" έχουν αρχίσει να ενισχύονται, με το ρόστερ πάντως να έχει ακόμη πολλά κενά και τον Σούλη Μαρκόπουλο να αναλύει καθημερινά τα δεδομένα, έχοντας παράλληλα στραμμένη την προσοχή του στην αμερικανική αγορά.

Κάπως έτσι προέκυψε το όνομα του Τζος Χάγκινς, ο οποίος αγωνίστηκε πριν από μερικές ημέρες στο Summer League του Λας Βέγκας με τα χρώματα των Sacramento Kings.

Ο 22χρονος πόιντ γκαρντ αποφοίτησε από το Arkansas - Little Rock, δίχως όμως να επιλεγεί στο Draft. Ακολούθως κυνήγησε μια θέση στην προετοιμασία ομάδας του ΝΒΑ μέσω του Summer League, αλλά ούτε εκεί τα κατάφερε. Με 3 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ κατά μέσο όρο ήταν άλλωστε αδύνατο να μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα του στον "μαγικό κόσμο".

Αυτό πάντως ουδόλως χάλασε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι κίνησαν άμεσα τις διαδικασίες για την απόκτησή του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, υπάρχει μάλιστα συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, η οποία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Κάπως έτσι, ο "δικέφαλος" θα αποκτήσει μία ακόμη λύση για την περιφερειακή του γραμμή, την ώρα που ο Σούλης Μαρκόπουλος θέτει πλέον ως προτεραιότητα την απόκτηση γηγενών παικτών για την ισχυροποίηση του ελληνικού κορμού της ομάδας. Παρεμπιπτόντως, μετά την ολοκλήρωση κι αυτής της μεταγραφής, ο ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα να αποκτήσει έναν κοινοτικό παίκτη, αφού στο ρόστερ βρίσκονται ήδη οι Τζόρνταν Σάιμπερτ, Κιθ Κλάντον, Νέναντ Μιλιένοβιτς και Μπράντον Τέιλορ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ