ΠΑΟΚ

Ωρα για... κατασκοπεία στις ΗΠΑ

Ωρα για... κατασκοπεία στις ΗΠΑ
INTIME SPORTS

Από την Τετάρτη (16/4) ξεκινούν οι αγώνες στο Portsmouth Invitational Tournament και έτσι ο Νίκος Σταυρόπουλος θα αρχίσει να αποκτά εικόνα για νεαρούς που θα αγωνιστούν σε αυτό το τουρνουά

Για τρίτη χρονιά βρίσκεται στις ΗΠΑ ο Νίκος Σταυρόπουλος προκειμένου να παρακολουθήσει το Portsmouth Invitational Tournament, στο οποίο συμμετέχουν 64 από τους καλύτερους παίκτες που αποφοίτησαν φέτος από το NCAA.

Ο τεχνικός διευθυντής του "Δικεφάλου" θα αρχίσει να έχει εικόνα και να... κατασκοπεύει τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές από την Τετάρτη (16/4), μέρα κατά την οποία ξεκινούν οι αγώνες οι οποίοι θα ολοκληρωθούν στις 19 του μήνα.

Θυμίζουμε πως σε αυτό το τουρνουά είχε αγωνιστεί και ο Ντι Τζέι Κούπερ, τον οποίο ο ΠΑΟΚ τον... έβαλε στο μάτι και εν συνεχεία τον απέκτησε πέρυσι το καλοκαίρι.

Παρακολουθούνται και οι... παλιοί του τουρνουά

Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" παρακολουθούν την πορεία παικτών που συμμετείχαν τις δύο προηγούμενες χρονιές στο Portsmouth Invitational Tournament καθώς ουδείς μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να κινηθεί μελλοντικά ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση κάποιου καλαθοσφαιριστή, εφόσον φυσικά το επιτρέψουν οι συνθήκες και δώσει το "ΟΚ" το τεχνικό τιμ. Οπως και να έχει, ο "Δικέφαλος" μέσω του Σταυρόπουλου θα έχει εικόνα για τους παίκτες που θα πάρουν μέρος στο φετινό Portsmouth Invitational Tournament και αυτό ίσως να βγει σε... καλό για τον "Δικέφαλο", είτε βραχυπρόθεσμα, είτε μακροπρόθεσμα.

Επιστροφή Σταυρόπουλου και ενημέρωση σε Μαρκόπουλο

Αυτό που λένε στον ΠΑΟΚ είναι πως συμμετέχουν αρκετά καλοί παίκτες φετινό στο τουρνουά ενώ ο Σταυρόπουλος θα παρακολουθήσει σίγουρα όλα τα παιχνίδια στις 16,17 και 18 του μήνα (δεν είναι σίγουρο αν προλάβει να δει και αγώνες στις 19 του μήνα). Ο "Μάτζικ" θα γυρίσει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή και εν συνεχεία θα ενημερώσει το τεχνικό τιμ της ομάδας για όσα είδε εκεί. Κατά τα άλλα για την Μ. Τετάρτη υπάρχει μια προπόνηση το μεσημέρι έτσι ώστε τα μέλη της ομάδας να μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα Κυπέλλου του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό ενώ την Μ. Τρίτη ο Μπάνε Πρέλεβιτς βρέθηκε στην Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ