ΠΑΟΚ

Ώρα Νίκου Σαββίδη για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ!

Ώρα Νίκου Σαββίδη για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ!

Τι φέρνει στο τμήμα μπάσκετ του Δικεφάλου η έκτακτη Γ.Σ. που προκηρύχθηκε για τις 18 Νοέμβρη.

Δεν είναι καινούριο το φλερτ του μπασκετικού ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη. Αλίμονο, αν ο ιστορικός σύλλογος, στην προσπάθεια που κάνει μέσω άρθρου 99 να "καθαρίσει" τα χρέη του παρελθόντος δεν ήλπιζε και στην βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη που είναι ο πιο ισχυρός οικονομικά παράγοντας που έχε εμφανιστεί στην 90χρονη ιστορία του ΠΑΟΚ και μάλιστα έχει δηλώσει ότι θέλει να είναι ο "πατέρας της μεγάλης αυτής οικογένειας".

Οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών και η πολύ καλή σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του ομογενή επιχειρηματία και του Μπανε Πρέλεβιτς, έχει φέρει κατά καιρούς, ενέσεις ρευστού στην ΚΑΕ, κυρίως για να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της προς το Δημόσιο. Επιπλέον, ο Σαββίδης έχει το δικό του "μάτι" στην ομάδα μπάσκετ, τον Αρτούρ Νταβίντιαν, στενό συνεργάτη στις επιχειρήσεις του που είναι μόνιμος θαμώνας στο "Παλατάκι".

Πλέον, η ιδέα να βάλει κάτω από τη σκέπη του και την ομάδα μπάσκετ, αρχίζει να ωριμάζει στο μυαλό του 56χρονου επιχειρηματία. Και συνδυάζει το σενάριο εμπλοκής του με μπροστάρη τον δευτερότοκο γιο του, Νίκο Σαββίδη.

Πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι στις 18 Νοεμβρίου έχει προκηρυχθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Βασικό θέμα της είναι να μετοχοποιηθούν χρήματα που έχουν βάλει παράγοντες του συλλόγου (Κατσαρής, Γαλατσόπουλος, Βιολίδης κ.α.) για να διευκολυνθεί η διαδικασία εξυγίανσης μέσω του άρθρου 99. 

Ωστόσο, οι πληροφορίες του Sport24.gr, αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό η συγκεκριμένη Γ.Σ. ουσιαστικά να σηματοδοτήσει την είσοδο της οικογένειας Σαββίδη στο χώρο του μπάσκετ. Μπορεί αυτό να γίνει με την αγορά ενός μικρού ποσοστού μετοχών, έτσι ώστε να συνεχιστεί η οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Όμως, καλά πληροφορημένοι άνθρωποι του περιβάλλοντος του Σαββίδη και της ΚΑΕ ΠΑΟκ, υποστηρίζουν ότι "μέχρι το καλοκαίρι ο μπασκετικός ΠΑΟΚ είναι πολύ πιθανό να έχει περάσει στα χέρια της οικογένειας Σαββίδη".

Προσθέτουμε, επίσης, κάτι που έχουμε ξαναγράψει. Ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στην προσπάθειά τους να δελεάσουν τον Σαββίδη να αναλάβει την ΚΑΕ του έχουν προτείνει να πάρει την πλήρη εκμετάλλευση του "PAOK Sports Arena".

Οι επόμενες μέρες θα έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Αναλυτικά η πρόσκληση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε Γενική Συνέλευση

«ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 – ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ»

AP. M.A.E. 56205/06/Β/04/3

ΠPOΣKΛHΣH ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓENIKHΣ ΣYNEΛEYΣHΣ TΩN METOXΩN

Σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους της ανώνυμης εταιρείας «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 – ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 18.11.2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 στα γραφεία της εταιρείας στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, οδός Αντ. Τρίτση αριθ. 12, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα:

Θέματα ημερήσιας διάταξης

1. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας για μετοχοποίηση οφειλών στο πλαίσιο της διαδικασίας συνδιαλλαγής κατ. Άρθρο 99 επ. του Π.τ.Κ., με έκδοση νέων μετοχών και τροποποίηση του άρθρου 7 του καταστατικού

2. Διάφορα Θέματα.

Kάθε μέτοχος, που επιθυμεί να μετάσχει στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, οφείλει να καταθέσει τις μετοχές του στο ταμείο της εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην Ελλάδα και να υποβάλει τα σχετικά έγγραφα της κατάθεσης, καθώς και το τυχόν έγγραφο αντιπροσώπευσης στο ταμείο της εταιρείας, τουλάχιστον πέντε (5) ολόκληρες ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

Θεσσαλονίκη, 28 Οκτωβρίου 2015

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

Μπράνισλαβ Πρέλεβιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

AΨΟΓΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

"Ζεστό" χειροκρότημα παρά το -20 του ΠΑΟΚ

 
SHARE:

BEST OF NETWORK

Θρίλερ με Βέλγο. Απαγωγή στην πλατεία Συντάγματος

Μια γνωριμία που κατέληξε σε απαγωγή. Πώς απέδρασε το θύμα και τι είπε στην αστυνομία

Θεώρημα Βάλνερ: Κι αν ο Ολυμπιακός δεν έπαιρνε το ματς στα χαρτιά

Ακριβώς εννιά χρόνια μετά το 4-0 της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού, επιχειρούμε μια ανάλυση βασισμένη στο προσφιλές "τι θα γινόταν, αν...".

Survivor: Μια συμφιλίωση νίκης και το κλάμα της Ελισάβετ

Οι διάσημοι του Survivor κέρδισαν το έπαθλο της επικοινωνίας και αυτή τη φορά θα έχουν την ευκαιρία να δουν μηνύματα και τα πρόσωπα των ανθρώπων τους (Vids)

Μιλήσαμε με τους παίκτες που είχαν μάνατζερ τον Μάνατζερ Ράγκμπι

Ο Πάνος Αργιανίδης είναι ο πιο ενδιαφέρων παίκτης του Survivor. Κι όμως ως Μάνατζερ Ράγκμπι της Εθνικής λίγο έλειψε να μας στείλει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Οι ιστορίες που δεν ξέρεις πίσω από επτά πασίγνωστα σύμβολα

Αν και τα χρησιμοποιούμε καθημερινά, η προέλευσή τους και η αρχική σημασία τους μας είναι παντελώς άγνωστες. Ώρα για ένα μικρό "μάθημα"

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24