Ώρα Νίκου Σαββίδη για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ! - ΠΑΟΚ - SPORT 24
ΠΑΟΚ

Ώρα Νίκου Σαββίδη για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ!

Ώρα Νίκου Σαββίδη για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ!

Τι φέρνει στο τμήμα μπάσκετ του Δικεφάλου η έκτακτη Γ.Σ. που προκηρύχθηκε για τις 18 Νοέμβρη.

Δεν είναι καινούριο το φλερτ του μπασκετικού ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη. Αλίμονο, αν ο ιστορικός σύλλογος, στην προσπάθεια που κάνει μέσω άρθρου 99 να "καθαρίσει" τα χρέη του παρελθόντος δεν ήλπιζε και στην βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη που είναι ο πιο ισχυρός οικονομικά παράγοντας που έχε εμφανιστεί στην 90χρονη ιστορία του ΠΑΟΚ και μάλιστα έχει δηλώσει ότι θέλει να είναι ο "πατέρας της μεγάλης αυτής οικογένειας".

Οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών και η πολύ καλή σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του ομογενή επιχειρηματία και του Μπανε Πρέλεβιτς, έχει φέρει κατά καιρούς, ενέσεις ρευστού στην ΚΑΕ, κυρίως για να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της προς το Δημόσιο. Επιπλέον, ο Σαββίδης έχει το δικό του "μάτι" στην ομάδα μπάσκετ, τον Αρτούρ Νταβίντιαν, στενό συνεργάτη στις επιχειρήσεις του που είναι μόνιμος θαμώνας στο "Παλατάκι".

Πλέον, η ιδέα να βάλει κάτω από τη σκέπη του και την ομάδα μπάσκετ, αρχίζει να ωριμάζει στο μυαλό του 56χρονου επιχειρηματία. Και συνδυάζει το σενάριο εμπλοκής του με μπροστάρη τον δευτερότοκο γιο του, Νίκο Σαββίδη.

Πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι στις 18 Νοεμβρίου έχει προκηρυχθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Βασικό θέμα της είναι να μετοχοποιηθούν χρήματα που έχουν βάλει παράγοντες του συλλόγου (Κατσαρής, Γαλατσόπουλος, Βιολίδης κ.α.) για να διευκολυνθεί η διαδικασία εξυγίανσης μέσω του άρθρου 99. 

Ωστόσο, οι πληροφορίες του Sport24.gr, αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό η συγκεκριμένη Γ.Σ. ουσιαστικά να σηματοδοτήσει την είσοδο της οικογένειας Σαββίδη στο χώρο του μπάσκετ. Μπορεί αυτό να γίνει με την αγορά ενός μικρού ποσοστού μετοχών, έτσι ώστε να συνεχιστεί η οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Όμως, καλά πληροφορημένοι άνθρωποι του περιβάλλοντος του Σαββίδη και της ΚΑΕ ΠΑΟκ, υποστηρίζουν ότι "μέχρι το καλοκαίρι ο μπασκετικός ΠΑΟΚ είναι πολύ πιθανό να έχει περάσει στα χέρια της οικογένειας Σαββίδη".

Προσθέτουμε, επίσης, κάτι που έχουμε ξαναγράψει. Ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στην προσπάθειά τους να δελεάσουν τον Σαββίδη να αναλάβει την ΚΑΕ του έχουν προτείνει να πάρει την πλήρη εκμετάλλευση του "PAOK Sports Arena".

Οι επόμενες μέρες θα έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Αναλυτικά η πρόσκληση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε Γενική Συνέλευση

«ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 – ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ»

AP. M.A.E. 56205/06/Β/04/3

ΠPOΣKΛHΣH ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓENIKHΣ ΣYNEΛEYΣHΣ TΩN METOXΩN

Σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους της ανώνυμης εταιρείας «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 – ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 18.11.2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 στα γραφεία της εταιρείας στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, οδός Αντ. Τρίτση αριθ. 12, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα:

Θέματα ημερήσιας διάταξης

1. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας για μετοχοποίηση οφειλών στο πλαίσιο της διαδικασίας συνδιαλλαγής κατ. Άρθρο 99 επ. του Π.τ.Κ., με έκδοση νέων μετοχών και τροποποίηση του άρθρου 7 του καταστατικού

2. Διάφορα Θέματα.

Kάθε μέτοχος, που επιθυμεί να μετάσχει στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, οφείλει να καταθέσει τις μετοχές του στο ταμείο της εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην Ελλάδα και να υποβάλει τα σχετικά έγγραφα της κατάθεσης, καθώς και το τυχόν έγγραφο αντιπροσώπευσης στο ταμείο της εταιρείας, τουλάχιστον πέντε (5) ολόκληρες ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

Θεσσαλονίκη, 28 Οκτωβρίου 2015

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

Μπράνισλαβ Πρέλεβιτς

SHARE:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

ONEFUN

ONEFUN

Αυτό είναι το πιο στενάχωρο τραγούδι εκεί έξω, σύμφωνα με τους επιστήμονες

Προς Θεού, είναι Δευτέρα πρωί, μην βάλεις να το ακούσεις.

ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το αθηναϊκό γκράφιτι που έγινε παγκόσμιο viral

H μεταμόρφωση ενός εγκαταλειμμένου και σφραγισμένου σπιτιού κοντά στον Σταθμό Λαρίσης έχει γίνει θέμα θαυμασμού και συζήτησης στον κυβερνοχώρο. Δείτε το πριν και το μετά του κτηρίου

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24