ΠΑΟΚ

Βραβεύτηκε στην Αλεξάνδρεια ο Μαρκόπουλος

Βραβεύτηκε στην Αλεξάνδρεια ο Μαρκόπουλος
Γαλατσόπουλος Μαρκόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Σάββατο (25/6) ο Σούλης Μαρκόπουλος βρέθηκε στην τελετή λήξης της Ακαδημίας Μπάσκετ Άθλος και τιμήθηκε για την προσφορά του στο μπάσκετ. Τι ανέφερε ο κόουτς του ΠΑΟΚ. Επιβεβαίωση για Παπαδόπουλο.

Στην τελετή λήξης της Ακαδημίας Μπάσκετ Άθλος έδωσε το παρών το Σάββατο ο Σούλης Μαρκόπουλος (μαζί με τον Τέλη Ζουρνατσίδη) και τιμήθηκε για την προσφορά του στον χώρο του μπάσκετ. Ο έμπειρος κόουτς ανέφερε:

"Να ευχαριστήσω την ομάδα του Άθλου που μας κάλεσε (σ.σ. εννοεί αυτόν αλλά και τον Τέλη Ζουρνατσίδη που επίσης βραβεύτηκε). Είναι πολύ ιδιαίτερο να παρακολουθείς μικρά παιδιά τα οποία έχουν την διάθεση να μεγαλώσουν μέσα στην οικογένεια του μπάσκετ και να πάρουν ό,τι έχουν να τους προσφέρουν οι προπονητές τους.

Όχι μόνο τεχνικές επιδεξιότητες στο μπάσκετ, αλλά και να πλάθουν όσο το δυνατόν καλύτερα τον χαρακτήρα τους ώστε να γίνουν χρήσιμοι στην κοινωνία και στον αθλητισμό. Εγώ εύχομαι σε όλα τα παιδιά να έχουν πρόοδο. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να φτάσεις ψηλά".

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε και δηλώσεις στην τοπική ιστοσελίδα emvolos.gr και τόνισε για τη νέα ομάδα που σχεδιάζουν στον Δικέφαλο: "Πάντα υπάρχει ελπίδα για κάτι καλύτερο. Αν και δεν πιστεύω ότι η προηγούμενη χρονιά ήταν κακή για τον ΠΑΟΚ. Είχαμε πάρα πολλές ατυχίες με βασικούς παίκτες οι οποίοι απουσίαζαν για μεγάλο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα η ομάδα να παρουσιάσει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Παρόλα αυτά ελπίζουμε φέτος να κάνουμε κάτι το διαφορετικό. Να αλλάξουμε το στυλ και το προφίλ της ομάδας και θα δούμε αν αυτό μας δικαιώσει".

Επιβεβαίωση για Παπαδόπουλο

Την Παρασκευή (24/6) αναφέραμε ότι ο ΠΑΟΚ ασχολείται έντονα με έναν νεαρό του Μαντουλίδη, τον Βασίλη Παπαδόπουλο. Ο εκπρόσωπος του παίκτη επιβεβαιώνει πως η πλευρά του αθλητή είναι σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ και ότι ο Παπαδόπουλος βρέθηκε στο "Παλατάκι" για να προπονηθεί. Το θέμα του 18χρονου νεαρού φαίνεται, λοιπόν, πως είναι προχωρημένο και ίσως το επόμενο διάστημα υπάρχουν εξελίξεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ