ΠΑΟΚ

"Βλέπει" Βέντσπιλς ο Κόνιαρης

ÐÁÏÊ - ÔÅÍÅÑÉÖÇ / CHAMPIONS LEAGUE  (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
ÐÁÏÊ - ÔÅÍÅÑÉÖÇ / CHAMPIONS LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η κατάσταση του Αντώνη Κόνιαρη παρουσιάζει σημαντική βελτίωση και ο 20χρονος γκαρντ είναι πιθανό να προλάβει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Βέντσπιλς.

Ο 20χρονος υπέστη γκαρντ υπέστη κάκωση και διάταση των μαλακών μορίων της δεξιάς άρθρωσης στον ώμο, αλλά τα μηνύματα της πορείας της αποθεραπείας του είναι αισιόδοξα. Ο Αντώνης Κόνιαρης το απόγευμα της Παρασκευής (1/12) εξετάστηκε από τον Ιωσήφ Γαβριηλίδη και διαπιστώθηκε πως έχει σημειωθεί σημαντική βελτίωση στην πορεία της αποθεραπείας του.

Ο Αντώνης Κόνιαρης δεν θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας του απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου (2/12) στην 7η «στροφή» της Stoiximan.gr Basket League, αλλά θέτει υποψηφιότητα να δώσει το "παρών» στο παιχνίδι της Τρίτης (5/12) με την Βέντσπιλς στην Πυλαία για την 7η αγωνιστική του Champions League.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μάλιστα με δηλώσεις του έχει επισημάνει τον βασικό ρόλο του Αντώνη Κόνιαρη στον ΠΑΟΚ: "Είναι ο πρώτος μας δημιουργός και έχει ρόλο τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα, ωστόσο έχουμε μάθει να παίζουμε με απουσίες όλο αυτό το διάστημα και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό του".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ