ΠΑΟΚ

"Βλέπει" εξωτερικό ο Σαλούστρος, κουβέντα για Χάτσερ

"Βλέπει" εξωτερικό ο Σαλούστρος, κουβέντα για Χάτσερ
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Σαλούστρος "κοιτά" την προοπτική του εξωτερικού ενώ υπάρχουν ελληνικές ομάδες που τον "ενόχλησαν". "Μιλήσαμε με ΠΑΟΚ για τον Χάτσερ", μας είπε ο ατζέντης, Χάρης Παπαδόπουλος.

Σε αναζήτηση νέας ομάδας είναι ο Χρήστος Σαλούστρος ο οποίος την Τετάρτη ενημερώθηκε από την πλευρά του ΠΑΟΚ να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του καθώς δεν είχε ρόλο στα φιλικά των "ασπρόμαυρων".

Πάντως δεν φαίνεται πως μπορεί να προχωρήσει το σενάριο δανεισμού για το οποίο έκαναν λόγο στον "Δικέφαλο" γιατί στην παρούσα φάση η πλευρά του παίκτη δεν είναι θετική γι' αυτό. Ήδη για τον Σαλούστρο έχουν εκφράσει ενδιαφέρον ελληνικές ομάδες αλλά ο Έλληνας φόργουορντ "κοιτά" την προοπτική του εξωτερικού.

Αν βρει κάτι που να τον ικανοποιεί, τότε θα παίξει εκτός Ελλάδας... Σε διαφορετική περίπτωση θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη χώρα μας. Ο ίδιος πάντως ήθελε να μείνει στον ΠΑΟΚ καθώς θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Είναι αυτονόητο πως οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του δεν είναι ό,τι καλύτερο για τον παίκτη, ειδικά αν ενημερώνεται ο ίδιος μόλις τρεις μέρες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Η καλή άποψη για τον "Σαλού"

Για τον "Σαλού" να σημειωθεί πως υπάρχει πολύ καλή άποψη από στελέχη της ομάδας που θεωρούν πως μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο ο παίκτης "πληρώνει" το γεγονός πως ο "Δικέφαλος" έχει αδυναμίες στο "1" και έτσι πρέπει να "θυσιαστεί" αυτός. Υπάρχει ένα πάρα πολύ μικρό -για την ώρα- ενδεχόμενο για ανατροπή των δεδομένων όσον αφορά την υπόθεση αποχώρησής του, ωστόσο η εντύπωση που δόθηκε την Τετάρτη είναι πως ο Σαλούστρος θα πρέπει να βρει νέα ομάδα και ότι δεν μπορεί να αλλάξει κάτι.

Παπαδόπουλος: "Μιλήσαμε για τον Χάτσερ"

Για την θέση "1" να σημειωθεί πως γίνονται συζητήσεις με την πλευρά του Γουίλιαμ Χάτσερ (είχαμε αποκαλύψει το όνομά του για τον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι), όπως επιβεβαιώνει ο ατζέντης του, Χάρης Παπαδόπουλος με τον οποίο επικοινωνήσαμε. Για την επαφή με ανθρώπους του ΠΑΟΚ, μας είπε πως "μίλησα χθες αλλά και σήμερα. Προσπαθούμε να βρούμε τρόπο για να ξεπεραστεί η δυσκολία στο οικονομικό", Φαίνεται να υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία στο ζήτημά του Αμερικανού (έπαιξε στον ΠΑΟΚ την σεζόν 2012-13) αλλά θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ