ΠΑΟΚ

Βασιλειάδης: "Σημαντική νίκη, αλλά δεν τελείωσε τίποτα"

Βασιλειάδης: "Σημαντική νίκη, αλλά δεν τελείωσε τίποτα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Βασιλειάδης μίλησε για το μεγάλο "διπλό" του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά και για την "επιστροφή" του "Δικεφάλου" στο παιχνίδι, αν και έχανε με μεγάλη διαφορά από την "Ενωση".

Ο Κώστας Βασιλειάδης πέτυχε 17 πόντους στον αγώνα με την ΑΕΚ. Μετά το τέλος του παιχνιδιού είπε στον ΟΤΕ TV: " Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο γιατί στις δύο πρώτες περιόδους ήμασταν αρκετά κακοί χάνοντας ριμπάουντ και κάνοντας βεβιασμένες ενέγειες. Με την πιεστική αμυνα αλλάξαμε την ροή του αγώνα και βάλαμε σουτ. Είναι σημαντικό που κερδίσαμε αλλά δεν τελείωσε τίποτα".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ "επέστρεψε" στο ματς, αν και έχανε από την ΑΕΚ με μεγάλη διαφορά (35-18 στο 14'06''): " Ο κόουτς μας είπε ότι η άμυνα μας είναι πολύ χάλια και μπορούμε να χάσουμε ακόμη και με 30 πόντους. Οντως, ήταν σαν κάποιοι να παίζαμε για το επόμενο συμβόλαιο μας που είναι σημαντικό να μην το κάνουμε. Μόνο ομαδικά μπορούμε να κερδίζουμε. Αυτό κάναμε, αυτό αλλάξαμε και στο επόμενο παιχνίδι πρέπει να είμαστε πιο ομαδικοί".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ