ΠΑΟΚ

Βασιλειάδης: "Πώς μεταφράζεται στα ρώσικα το ότι είμαι ελεύθερος;"

Βασιλειάδης: "Πώς μεταφράζεται στα ρώσικα το ότι είμαι ελεύθερος;"

Το ιδιαίτερο σχόλιο του Κώστα Βασιλειάδη με αποδέκτη τον... Ιβάν Σαββίδη και την πιθανή βοήθειά του στο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Οπως αναφέραμε ο Κώστας Βασιλειάδης είναι θετικός στο να παίξει ξανά στον ΠΑΟΚ... Βέβαια αυτή την στιγμή ο "Δικέφαλος" δεν μπορεί να τον "πλησιάσει" με τα νυν οικονομικά δεδομένα που έχει, αλλά πιθανόν να μπορεί να το κάνει αν ο Ιβάν Σαββίδης "μπει" στην ΚΑΕ ή ο ομογενής επιχειρηματίας δώσει μια έξτρα οικονομική βοήθεια στον "Δικέφαλο".

Μάλιστα σε μια φωτογραφία που "ανέβασε" ο γυμναστής του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Βασιλείου και έδειχνε όλη την ομάδα να πανηγυρίζει στο Παλέ την Τετάρτη, υπάρχει ένα... ιδιαίτερο σχόλιο του Ελληνα γκαρντ. " Ελεύθερος παίκτης είμαι, πώς μεταφράζεται στα ρώσικα;", έγραψε ο Βασιλειάδης δείχνοντας... έμμεσα πως είναι ανοιχτός στην προοπτική του ΠΑΟΚ μέσω βοήθειας του Σαββίδη.

Να σημειωθεί πως αυτές τις μέρες ο εκπρόσωπος του παίκτη θα έχει συζητήσεις με διάφορες ομάδες της Ισπανίας καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους της συγκεκριμένης χώρας για τον Βασιλειάδη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ